C-Vibez - feminizovaná semena 10 ks Dutch Passion

2 398 Kč 2 141 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 95 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 95 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 95 Kč.


Dutch Passion

Do 4 dnů u vás (do 08.04 u vás) Doprava zdarma

Feminizovaná odrůda konopí C-Vibez je rychle kvetoucí hybrid s dominancí sativy. Semena marihuany vznikla křížením odrůd Mad Scientist a Voodoo.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen C-Vibez je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

C-Vibez - feminizované semínka konopí od Dutch Passion

Semena cannabis odrůdy C-Vibez vznikla spojením genetik Mad Scientist a Voodoo. Genetika Voodoo pochází z Thajska. Jedná se o velmi potentní originální odrůdu.

Feminizovaná odrůda konopí C-Vibez je rychle kvetoucí hybrid. V jeho genotypu dominuje sativa. Rostliny dorůstají do výška cca 1-1,5 metru. Délka květu je 10-12 týdnů. 

Tento feminized kmen se pyšní objemnými výnosy. 

Některé rostliny mobou být díky genetice zbarveny do fialových a růžových odstínů.

Základní informace o odrůdě konopí C-Vibez

Genotyp: hybrid

Výnos: vysoký

Výška: 1-1,5 metru

Doba květu: 10–12 týdnů

Obsah THC: více než 20 %

Terpeny obsažené v rostlinách konopí odrůdy C-Vibez

myrcenMyrcen - Jeden z nejběžnějších terpenů vyskytujících se v konopí. Má zemitou vůni. Můžete v něm cítit i kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen je koncentrován zejména v květech rostliny.

pinenPinen - Aroma terpenu Pinen je směsí rozmarýnu, bazalky a vůně lesa. Nabízí řadu potenciálně terapeutických účinků. Má protizánětlivé účinky, které uvítají především astmatici, pro které je čerstvý vzduch balzámem na dýchací cesty. A právě takový účinek může mít tento terpen. Zároveň dokáže bojovat proti případným infekčním zárodkům.

karyofylenKaryofylen - Má typickou pepřovou vůni. Je vhodný pro osoby trpící častými záněty horních cest dýchacích. Má analgetické účinky, které by mohly pomoci se zmírňováním bolesti různého původu.

limonenLimonen - Pro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

C-Vibez-semena-cannabis-Dutch-Passion-obsah-THC

Verze
feminizované
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Terpeny
pinen