Amnesia Haze Auto - samonakvétací semena 10 ks, Barney´s Farm

1 659 Kč 1 481 Kč bez DPH

Rating: 6.0/10 (5 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 66 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 66 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 66 Kč.


Barney's Farm

Na dotaz (do 26.04 u vás) Doprava zdarma

Semena marihuany odrůdy Amnesia Haze Auto mají v genotypu dominantní sativu. Tato autoflowering odůrda konopí je dlouhoočekávanou klasikou od Barney´s Farm. 

Info

Popis semen

Popis autoflowering semen Amnesia Haze Auto je přejat od oficiálního výrobce Barney's Farm. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Amnesia Haze Auto - autoflowering semínka marihuany od Barney's Farm

Samonakvétací semínka marihuany odrůdy Amnesia Haze Auto jsou autoflowering verze populární fotoperiody od Barney´s Farm.  Tento kmen byl vytvořen křížením kmene Amesia Haze a Super Auto #1.

Prapůvod genetiky Amnesia Haze je doslova dechberoucí. Naleznene zde odrůdy z krajin jihovýchodní Asie, jamajské odrůdy Haze i afghánsko - hawaiské genetiky.

Amnesia Haze Auto je sativa-dominantní strain cannabis a má velký výnosový potenciál.

Rostliny v indoor prostředí dorůstají do výšky 1 metru a výnosy se pohybují kolem 600 g/m². Venku rostou do výšky až 150 cm.

Detaily odrůdy konopí Amnesia Haze Auto

Genotyp: 80% sativa, 20% indika

GenetikaAmnesia Haze x BF Super Auto #1

Výška rostlin indoor: 100 cm

Výška rostlin outdoor: až 150 cm

Doba květu: 60 - 65 dní

Výnos indoor: 650 g/m²

THC: 20 %

Terpeny obsažené v rostlině konopí odrůdy Amnesia Haze Auto

karyofylenKaryofylen - Pro karyofylen je typická pepřová vůně s dřevitými tóny. Díky tomu tak působí velmi svěže. Disponuje protizánětlivými účinky a je tak velkým pomocníkem při léčbě zánětů horních a dolních dýchacích cest.

myrcenMyrcen Patří k nejběžnějším konopným terpenům a jeho vůně by se dala popsat jako zemitá s náznakem pižma a hřebíčku. V konopí najdeme myrcen zejména v květech rostliny.

limonenLimonen - Limonen je jeden z nejrozšířenějších terpenů. Díky citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při potížích s dýcháním. 

Amnesia_Haze_Auto_semena_Barneys_Farm_obsah_THC

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Amnesia Haze
Typ kvetení
samonakvétací
Terpeny
karyofylen, myrcen, limonen

Zákazníci také koupili