Kerosene Krash - feminizované semínka 10 Ks Dutch Passion

6 120 Kč 5 464 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 244 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 244 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 244 Kč.


Dutch Passion

Na dotaz (do 06.05 u vás) Doprava zdarma

XXL výnosy a velmi vysoké THC spojené s bohatým profilem terpenů.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Kerosene Krash feminizované semínka od Dutch Passion

Byli jsme tak ohromeni některými jedinci v naší sbírce legendárního Gorilla Glue #4, že jsme se rozhodli použít jeden velkolepý vzorek jako základ pro extrémně chutnající kmen Kerosene Krash.

Genetika feminizované odrůdy Kerosene Krash

Jedna velmi sexy samice GG#4 byla opylena samcem Sherbetem. Toto křížení bylo dále vyvinuto ve stabilní feminizovanou řadu velmi kvalitních feminizovaných semen. 

Rostliny Kerosene Krash jsou středně vysoké s velmi příznivými výnosy. Nejde ale jen o objemné XXL sklizně, kvůli kterým by pěstitelé volili tuto odrůdu – tím důvodem je především úchvatný terpenový profil, který výrazně směřuje k části terpenového spektra. Obsahuje vysoký obsah THC.

Kerosene Krash vytváří početné boční větve, na kterých se formují báječně vonící palice, jež jsou tvrdé jako kámen. Vyzkoušejte jen trošku a uvidíte, jak vás povznese.

Tuto krásnou feminizovanou rostlinu pěstujeme uvnitř.

Ale pozor, konzumujte o něco více a buďte připraveni na „krash“!

 

Genotyp: Indika

Genetika: GG#4 / Sherbet

Výška : Střední

Doba květu:  8 týdnů

Výnos indoor: Vysoký

THC: Vysoký

limonenLimonen - Je pro něj je typické svěží citrusové aroma. Limonen má protizánětlivé účinky a používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním.

humulenHumulen - Má výrazné zemité aroma s tóny koření. Pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky bývá využíván při inhalaci horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti ocení také lidé trpící častými záněty dutin, průdušek či nosohltanu.

myrcenMyrcen - Jeden z nejčastěji se vyskytujících terpenů v konopí. Má zemitou vůni a kořenité aroma hřebíčku. Tento terpen se koncentruje zejména do květů rostliny.

 Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různého původu.

 Linalool -  Jeho vůně je levandulová. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a celkově navracet klid do celé nervové soustav.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
linalool, karyofylen, myrcen, limonen, humulen