Desfrán - feminizované semínka 10 Ks Dutch Passion

2 220 Kč 1 982 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 88 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 88 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 88 Kč.


Dutch Passion

Na dotaz (do 08.04 u vás) Doprava zdarma

Desfrán je legendární odrůda v Jižní Americe a několikanásobný vítěz mnoha konopných pohárů.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země.Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Desfrán feminizované semínka konopí od Dutch Passion

Jedná se o legendární varietu známou v Jižní Americe, která získala řadu ocenění na nejrůznějších festivalech.

Prvním projektem Dutch Passion s Albertem bylo představit Desfrána v Evropě. Během vegetativního růstu potřebují Desfránové semínka konopí málo výživy. Roste dobře v půdě, zejména s dostatkem kořenového prostoru, a roste energicky i jinými metodami. Desfrán je 100% Sativa, takže může vyrůst velmi vysoko a vyvinout dlouhé větve, které mohou během okamžiku ovládnout vzdušný prostor / pěstírnu. Ve vegetativním růstu může stonek při tření produkovat intenzivní ovocné aromaBěhem květu se protáhne a může ztrojnásobit svou výšku. Desfrán je velmi pryskyřičná odrůda vhodná pro metody pěstování SOG a SCROG a obvykle trvá 9-10 týdnů, než vykvete. 

Tuto odrůdu konopí pěstujeme uvnitř.

Má ovocnou vůni podobnou hrušce a zeleným jablkům, chuť připomíná hruškový karamel s tóny hroznů a melounu.

Desfrán produkuje neobvykle husté a kompaktní květy pro SativuPo usušení vypadají květy jako glazované šiškyVčasná sklizeň může mít za následek velmi cerebrální a psychedelické vzrušení, ale pokud Desfrán sklidíte pozdě, chutná sladší a je skutečným ničitelem.

Genetika feminizovaných semínek konopí od Dutch Passion

Desfrán je výsledkem křížení Destroyer s Destroyerem, původně byla 3-cestným křížením mexické Oaxacy, kolumbijského Punto Rojo a Meao Thai a do Dutch Passion se dostala díky Albertovi z Argentiny. Alberto je mistr pěstitel, znalec konopí a majitel Haze Magazine.

Genotyp: Sativa 100%

Genetika: Destroyer s Destroyerem

Výška : Vysoká

Doba květu:  9-10 týdnů

Výnos: Vysoký

THC: Vysoký

terpen limonenLimonen - Terpen s charakteristickým aromatem citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je dalším členem rodiny terpenů konopí. Limonen je silný antioxidant s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

terpen karyofylenKaryofylen - Tento terpen přítomný v rostlině marihuany pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje jej pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale také při tlumení bolesti.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
velká nad 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Oaxcan sativa
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen, limonen