Desfrán - autoflower feminizované semínka 7 Ks Dutch Passion

1 920 Kč 1 714 Kč bez DPH

Rating: 10.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 76 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 76 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 76 Kč.


Dutch Passion

Na dotaz (do 09.04 u vás) Doprava zdarma

Psychedelický kmen auto sativa.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat odoficiálního výrobce dané země.Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Desfrán autoflower feminizované semínka konopí od Dutch Passion

S genetikou od legendární sativy z džungle Desfrán je to jedna z nejlepších sativa auto rostlin, jaké kdy Dutch Passion vyvinula. Auto Desfrán feminizované semínka mají zničující sílu, ne pro začátečníky nebo jen tak pro kohokoli těsně před spaním! Poupata mají bohatou bílou pryskyřičnou polevu a tropické skunky aroma.

Pokud vám nevadí 15týdenní růstový cyklus a chcete dokonalý sativa zážitek, pak by měl být Auto Desfrán ve vaší pěstírně! Dosáhne výšky přes 100 cm.

Genetika autoflower feminizovaných semínek konopí od Dutch Passion

Čistá sativa genetika z fotoperiody Desfrán byla převedena do samokvetoucího formátu díky ruderalis/sativa genetice Auto Daiquiri LimeTato all-sativa hybridizace zajišťuje zachování všech nejlepších sativových vlastnostíSilný vliv sativy znamená, že tomuto automatu trvá neobvykle dlouho, než vykvete, až 15 týdnů od semene po sklizeň. Znalci pěstitelů autoflowering však zjistí, že pár týdnů navíc stojí za čekání na výjimečně silnou kvalitu.

Genotyp: Většinou Sativa 

Genetika: Desfrán x Auto Daiquiri Lime

Výška : 100 cm

Doba květu: 12-15 týdnů

Výnos: Vysoký

THC: 19% Vysoký

terpen limonenLimonen - Terpen s charakteristickým aromatem citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je dalším členem rodiny terpenů konopí. Limonen je silný antioxidant s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

terpen karyofylenKaryofylen - Tento terpen přítomný v rostlině marihuany pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje jej pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale také při tlumení bolesti.

  Myrcen - Má protizánětlivé schopnosti. Mohl by tak být nápomocným při léčbě osteoartritidy, revmatismu či jiných zánětlivých kloubních onemocnění.

 Pinen - Má borovicové aroma. Vhodný je díky svým protizánětlivým schopnostem u astmatických pacientů. Pro astmatiky má účinek čerstvého vzduchu na dýchací cesty. 

ocimenOcimen - Ocimen přispívá k léčbě kožních problémů. Má dobré protizánětlivé vlastnosti. 

Verze
feminizované
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen, limonen, myrcen, pinen, ocimen