Mimosa Punch autoflower - feminizované semínka 7 Ks Dutch Passion

1 223 Kč 1 092 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 48 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 48 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 48 Kč.


Dutch Passion

Na dotaz (do 08.05 u vás)

Silný, štiplavý autohybridní kmen s XL výnosy.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Mimosa Punch autoflower feminizované semínka od Dutch Passion

Tento krátký auto kmen dorůstá přibližně 50 - 90 cm v závislosti na velikosti květináče a poskytuje velmi štědré výnosy. Poupata Phat s masitými kalichy plnými pryskyřice mají málo cizích lístků. Jedná se o vynikající výběr, ze kterého lze vyrábět extrakty.

Životní cyklus autoflower feminizovaných konopných semínek uvnitř je asi 10 týdnů od semene po sklizeň, venku o něco déle. Jeho terpenový profil zobrazuje kyselé citrusy smíchané s jemnými tóny. Střední až vysoké hladiny THC vytvářejí účinek, který je povznášející a cerebrální.

Můžete se také těšit na příjemné, ovocné tóny.

Co nás zarazilo, když jsme z laboratoře obdrželi analýzu terpenového profilu, byly extrémně vysoké hladiny dominantních terpenů. Konkrétně šlo o beta-myrcen, beta-pinenterpinolen a beta-karyofylen. Jednalo se o nejvyšší hodnoty terpenů ze všech autoflowerů, které nám dosud přišly pod ruce.

Genetika feminizované odrůdy Mimosa Punch

Novinka v nabídce samonakvétacích variet vychází z genetiky slavné odrůdy a vítěze mnoha ocenění „Mimosa“, kterou jsme získali ve formě klonu ze Severní Ameriky. Původní Mimosa vznikla zkřížením odrůd Clementine a Purple Punch. Tým šlechtitelů v Dutch Passion zkřížil tento klon se samonakvétací verzí Purple Punch. Všechny fenotypy jsou zelené a mají krásné svítivé listy, nicméně v genetické výbavě se neztrácí ani bonusový (fialový, tedy „purple“) nádech!

Genotyp: Indika/Sativa

Genetika: Clementine a Purple Punch

Výška : Středně vysoký

Doba kvetu: 10 týdnů

THC: 18% vysoký

pinenPinen - Aroma terpenu Pinen je směsí rozmarýnu, bazalky a vůně lesa. Nabízí řadu potenciálně terapeutických účinků. Má protizánětlivé účinky, které uvítají především astmatici, pro které je čerstvý vzduch balzámem na dýchací cesty. A právě takový účinek může mít tento terpen. Zároveň dokáže bojovat proti případným infekčním zárodkům.

TerpinolenTerpinolen - Přispívá k léčbě nespavosti, úzkosti, deprese, stresu či poruch spánku. Díky své svěží vůni, která je charakteristická tóny borovice a bylin s nádechem květinového aroma, je využíván v kosmetickém průmyslu.

myrcen Myrcen - Jeden z najčastejšie sa vyskytujúcich terpénov v konope. Má zemitú vôňu a korenistú arómu klinčekov. Tento terpén sa koncentruje najmä do kvetov rastliny.

 Karyofylén - Má korenený nádych. Vhodný taktiež pri problémoch s dýchaním a pri bolestiach rôzneho pôvodu.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku, skleník
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen, pinen, terpinolen, myrcen

Zákazníci také koupili