Mokum's Tulip autoflower - feminizované semínka 7 Ks Dutch Passion

2 520 Kč 2 250 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 100 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 100 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 100 Kč.


Dutch Passion

Na dotaz (do 13.05 u vás) Doprava zdarma

Silné a pryskyřičné auto s několika barevnými fenotypy.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Mokum's Tulip autoflower feminizované semínka od Dutch Passion

Mokum’s Tulip feminizované semínka marihuany mají sladkou vůni holandských tulipánu! Není nad kombinaci nasládlého aroma s neuvěřitelně bohatým terpenovým profilem. Přidejte k tomu ještě kouzelný rauš a hned sami pochopíte, proč si vyšlechtění odrůdy Auto Mokum’s Tulip a její zařazení do nabídky doslova vydupali naši zákazníci, kteří jsou fanoušky samonakvétacích variet.

Vyrábějí se čtyři hlavní fenotypy, z nichž dva mají krásné fialové barvy. Rostliny rostou poměrně velké na auto, od semene po sklizeň to trvá v průměru 12 týdnů uvnitřMokum's Tulip je velkým producentem pryskyřice - dokonce i na přebytečném lemování. Dobré pro ice-o-lator hash a velmi produktivní pro lisování kalafuny.

Odrůda Auto Mokum’s Tulip také vytváří velké množství pryskyřice, takže ji můžete využít k výrobě koncentrátů. Je škoda se trichomů z rostliny zbavovat, když z nich místo toho můžete buď za pomocí filtračního pytle ice-o-lator, získat nějaký ten rosin.

Hladiny THC jsou vysoké 20 %. 

Efekt je silný.

Genetika feminizované odrůdy Mokum's Tulip 

Mokum's Tulip Auto je kříženec Mokum's Tulip a Colorado Cookies Auto. Je to klasický auto hybrid s velkým potenciálním výnosem spojeným s velmi dobrými hladinami THC, které poskytují silný účinek.

Genotyp: Indika/Sativa

Genetika: Mokum's Tulip a Colorado Cookies Auto

Výška : Vysoký

Výnos: Vysoký

Doba kvetu: 12 týdnů

THC: 20% vysoký

pinenPinen - Aroma terpenu Pinen je směsí rozmarýnu, bazalky a vůně lesa. Nabízí řadu potenciálně terapeutických účinků. Má protizánětlivé účinky, které uvítají především astmatici, pro které je čerstvý vzduch balzámem na dýchací cesty. A právě takový účinek může mít tento terpen. Zároveň dokáže bojovat proti případným infekčním zárodkům.

Humulen - Má výrazné zemité aroma s tóny koření. Pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky bývá využíván při inhalaci horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti ocení také lidé trpící častými záněty dutin, průdušek či nosohltanu.

myrcen Myrcen - Jeden z najčastejšie sa vyskytujúcich terpénov v konope. Má zemitú vôňu a korenistú arómu klinčekov. Tento terpén sa koncentruje najmä do kvetov rastliny.

 Karyofylén - Má korenený nádych. Vhodný taktiež pri problémoch s dýchaním a pri bolestiach rôzneho pôvodu.

Limonen - Pro tento terpen je typické svěží citrusové aroma. Používá se jako podpůrná metoda léčby při potížích s dýcháním. Má protizánětlivé účinky.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
fifty-fifty
Výška
velká nad 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
pinen