Banana Kush Cake Automatic - autoflowering semínka 5 ks Sensi Seeds

754 Kč 673 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 30 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 30 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 30 Kč.


Sensi Seeds

Na dotaz (do 09.04 u vás)

Autoflowering semena marihuany Banana Kush Cake Automatic mají působívou genetiku. Spojenim kmenů Wedding Cheesecake, Banana Kush a Hindu Kush Auto vznikl tento nový strain konopí od seedbanky Sensi Seeds.

Info

Popis semen

Popis semena Banana Kush Cake Auto je přejat od oficiálního výrobce Sensi Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Banana Kush Cake Automatic - autoflowering semínka marihuany od Sensi Seeds

Samonakvétací odrůda Banana Kush Cake Automatic byla vyvinuta v rámci výzkumného projektu seedbanky Sensi Seeds v roce 2021. Semena marihuany obsahují gentetiku: Wedding Cheesecake, Banana Kush a Hindu Kush Auto. 
Tento kmen cannabis má průběrnou dobu květu (7 - 9 týdnů) a dorůstá do střední výšky. V genotypu nalezneme převládající indiku
I přesto, že se jedná o autoflowering verzi, produkuje tento kmen mimořádné výnosy.

Shrnutí základních informací o odrůdě konopí Banana Kush Cake

Genotyp: 75% indika, 25% sativa

Genetika: Banana Kush x Wedding Cheesecake x Hindu Kush Auto

Délka květu: 7 - 9 týdnů

Terpeny obsažené v rostlinách konopí odrůdy Banana Kush Cake

terpen_karyofylenKaryofylen - Pro karyofylen je typická pepřová vůně s dřevitými tóny. Díky tomu tak působí velmi svěže. Disponuje protizánětlivými účinky a je tak velkým pomocníkem při léčbě zánětů horních a dolních dýchacích cest.

terpen_limonenLimonen - Terpen s charakteristickým aromatem citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je dalším členem rodiny terpenů konopí. Limonen je silný antioxidant s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

terpen_myrcenMyrcen -  Nejběžnější terpen, který v rostlinách konopí můžeme objevit. Jeho vůně je velmi zemitá a kořenitá s náznakem pižma. Myrcen je soustředěn především v květech konopí. Má antioxidační a protizánětlivé účinky.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Terpeny
karyofylen, myrcen, limonen

Zákazníci také koupili