Sweet Zenzation XL Auto - feminizovaná semínka 3 ks Sweet Seeds

1 080 Kč 964 Kč bez DPH

Rating: 8.5/10 (2 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 43 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 43 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 43 Kč.


Sweet Seeds

Do 4 dnů u vás (do 30.04 u vás)

Rychlý, produktivní, indika dominantní samokvetoucí hybrid s velmi vysokým obsahem THC.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Sweet Zenzation XL Auto semena marihuany od Sweet Seeds

Tyto feminizované semínka marihuany jsou rychle dokončovací XL Auto kmen od Sweet Seeds. Za pouhých 8 týdnů od vyklíčení až po sklizeň mohou tyto rostliny produkovat 450 - 550 g/m2 uvnitř, zatímco rostliny pěstované venku dávají 60 - 180 g. Pupeny jsou kompaktní, vysoce pryskyřičné a mají vysoký obsah THC.

Sweet Zensation XL Auto je bohatý na terpeny a vyzařuje intenzivní, lahodnou, sladkou, ovocnou vůni s květinovými a citrusovými tóny. Obsah THC leží v rozmezí 17 – 24 % s 0,2 % CBD. 

Genetika Sweet Zenzation XL Auto semena marihuany

Sweet Zenzation XL Auto je indika-dominantní samokvetoucí hybridní kmen, který byl vyroben křížením elitního klonu Zkittlez s vlastním Runtz XL Auto od Sweet Seeds, který také zahrnuje genetiku Zkittlez.

Genotyp: 63,6% Indika / 36,2% Sativa

Genetika: Zkittlez x Runtz XL Auto

Výnos indoor450 - 550 gr/m2

Výnos outdoor60 - 180 gr/rostlina

Doba kvetení8 týdnů od vyklíčení

Výška: 60-120 cm

THC:17-24%

Terpeny obsažené v konopí Sweet Zenzation XL Auto semena marihuany

LimonénLimonen - Bohatý terpen s typickým aroma citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

KaryofylenKaryofylen - Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale i při tlumení bolesti

MyrcenMyrcen - Patří k nejběžnějším terpenům vůbec. Jeho silné bylinné aroma s decentním akcentem koření ozvláštňuje nádech pižma. Najdeme ho v citrónové trávě, tymiánu nebo v bobkovém listu a chmelu. V konopí se koncentruje zejména v květech. Přispívá k léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida či revmatismus.

Verze
feminizované
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
limonen

Zákazníci také koupili