Runtz XL Auto - feminizovaná semínka 3 ks Sweet Seeds

1 140 Kč 1 018 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 45 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 45 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 45 Kč.


Sweet Seeds

Do 4 dnů u vás (do 14.05 u vás)

Silná samonakvétací odrůda s velmi vysokým obsahem THC a vysokými výnosy.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Runtz XL Auto semena marihuany od Sweet Seeds

Rostliny Runtz XL Auto dorůstají mezi 60 - 120 cm.  a trvá pouhých 8 týdnů od prvního páru listů až po sklizeň. Pěstitelé uvnitř sklidí 400 - 550 g/m2, zatímco pěstitelé venku by měli získat 50 - 175 g/rostlinu.

Jedná se o hybrid sativa/indica s vysokými výnosy a vysokou produkcí THC – to vše v krátké době života. Tyto feminizovaná semena konopí můžeme pěstovat uvnitř, ale i venku.

Genetika Runtz XL Auto semena marihuany

Runtz Auto XL je vyšší samokvetoucí odrůda vytvořená křížením Runtz se Sweet Gelato Auto.

Detailní informace o Runtz XL Auto 

Genotyp: 47,1% Indika / 52,5% Sativa

Genetika: Runtz x Sweet Gelato Auto

Výnos indoor400-550 g/m²

Výnos outdoor50-175 g/rostlina

Doba kvetení8 týdnů

Výška: 60-120 cm

THC17 - 25%

Terpeny obsažené v konopí Runtz XL Auto semena marihuany

LimonénLimonen - Bohatý terpen s typickým aroma citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

KaryofylenKaryofylen - Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale i při tlumení bolesti

MyrcenMyrcen - Patří k nejběžnějším terpenům vůbec. Jeho silné bylinné aroma s decentním akcentem koření ozvláštňuje nádech pižma. Najdeme ho v citrónové trávě, tymiánu nebo v bobkovém listu a chmelu. V konopí se koncentruje zejména v květech. Přispívá k léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida či revmatismus.

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa, indika, fifty-fifty
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
myrcen, karyofylen, limonen

Zákazníci také koupili