Critical Jack feminizované semena 10ks Silent Seeds

1 249 Kč 1 115 Kč bez DPH

Rating: 10.0/10 (2 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 49 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 49 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 49 Kč.


Silent Seeds

Do 4 dnů u vás (do 05.04 u vás)

Critical Jack je feminizované konopné semínko vzniklé křížením dvou konopí - Critical x Jack Herer

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen Critical Jack je přejat od oficiálního výrobce Silent Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Feminizované semena konopí Critical Jack od Silent Seeds

Critical Jack je rostlina marihuany, která může venku vyrůst do výšky až 3 metrů. Je synonymem vysoké produktivity, genetické stability a vitality a jeho kvalita je již mnoho let prokazatelná. Genetická linie této výjimečné konopné rostliny mluví sama za sebe, neboť je důstojným dědicem legendárních kmenů, jako jsou Jack Herer a Critical+

Critical Jack je prémiové feminizované sběratelské semeno konopí s dominantní sativou (60%), s velmi specifickým aroma, které připomíná tóny dřeva, koření a citronovou kůru.

Detaily odrůdy konopí Critical Jack 

Genetika: Critical + x Jack Herer

Genotyp: 40% Indica / 60% Sativa

Květ: 8-9 týdnů

Sklizeň: Říjen

Obsah THC: 15 - 20%

Obsah CBD: 0,01-0,2%

Aroma: Sladké, přírodní

Konopné terpeny v rostlině Critical Jack

karyofylenKaryofylen - Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale také při tlumení bolesti. Velmi často se vyskytující terpen právě v rostlinách marihuany.

myrcenMyrcen - Nejčastěji se vyskytující terpen v rostlinách. Jeho vůně je velmi zemitá a kořeněná s nádechem pižma. Vyskytuje se především v citronové trávě, tymiánu nebo vavřínu. Myrcen je koncentrován především v květech konopí. Má antioxidační a protizánětlivé účinky.

limonenLimonen - Limonen je jeden z nejběžnějších terpenů. Díky citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při potížích s dýcháním. Je to velmi silný antioxidant s antivirovými účinky a schopností zmírňovat náhlé negativní projevy cukrovky.

ukazatel THC

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
fifty-fifty
Výška
střední 1 - 1,5m
Typ kvetení
fotoperioda