OG Kush Feminizované semena 5ks Silent Seeds

959 Kč 856 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 38 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 38 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 38 Kč.


Silent Seeds

Do 4 dnů u vás (do 04.04 u vás)

OG Kush je prémiové feminizované semeno konopí, převážně Indica, které je skutečnou Kalifornskou legendou jejíž zkratka OG znamená „Ocean Grown“.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen OG Kush je přejat od oficiálního výrobce Silent Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Feminizované semena konopí OG Kush

Vysoce kvalitní konopná odrůda, kterou kříží Lemon Thai/Pakistani a Chemdawg, čímž vznikl exotický hybrid ohromujících rozměrů. OG Kush je odrůda s dominancí indiky, která svými vlastnostmi překonává všechny ostatní odrůdy. Doba květu se pohybuje kolem 55 dní.

Odrůda OG Kush je známá svými světle zelenými listy, které se na světle třpytí. Mezi těmito listy se ukrývají kompaktní pryskyřičná poupata, která vydávají štiplavé aroma. OG Kush oplývá intenzivní škálou autentických vůní a velmi vysokým obsahem THC (až 24 %). OG Kush v sobě ukrývá tóny nafty, bobulí a citrusů.

Detaily odrůdy konopí OG Kush

Genetika: Lemon Thai X ChemDaw

Genotyp: 70% Indica / 30% Sativa

Květ: 8-9 týdnů

Sklizeň : Říjen/Listopad 

Výška venkut: 3m

Obsah THC: 22-26%

Obsah CBD: Nízký

Aroma: Sladká a ovocná

Konopné terpeny v rostlině OG Kush

karyofylenKaryofylen - Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale také při tlumení bolesti. Velmi často se vyskytující terpen právě v rostlinách marihuany.

myrcenMyrcen - Nejčastěji se vyskytující terpen v rostlinách. Jeho vůně je velmi zemitá a kořeněná s nádechem pižma. Vyskytuje se především v citronové trávě, tymiánu nebo vavřínu. Myrcen je koncentrován především v květech konopí. Má antioxidační a protizánětlivé účinky.

limonenLimonen - Limonen je jeden z nejběžnějších terpenů. Díky citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při potížích s dýcháním. Je to velmi silný antioxidant s antivirovými účinky a schopností zmírňovat náhlé negativní projevy cukrovky.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Obsah THC
THC extrémní nad 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika
Genetika
OG Kush
Typ kvetení
fotoperioda