Pineapple Express Auto - samonakvétací semena marihuany 10 ks Fast Buds

1 999 Kč 1 785 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 79 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 79 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 79 Kč.


Fast Buds

Do 4 dnů u vás (do 05.04 u vás) Doprava zdarma

Jedna z nejlepších samonakvétacích odrůd, která zaručuje extrémně rychlou dobu kvetení, jak napovídá její název "Express." 

Info

Popis semen

Popis autoflowering semen marihuany Pineapple Express Auto je přejat od oficiálního výrobce Fast Buds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Pineapple Express Auto samonakvétací semena marihuany od Fast Buds

Pineapple Express od FastBuds je samonakvétací hybrid sativa-indica

Jeho samonakvétací genetika je přímo vynikající, výsledkem je totiž extrémně rychlé kvetení. Z tohoto důvodu má ve svém názvu slovo "Express." Tato rostlina je velmi nenáročná na pěstování. Ke sklizni je připravená už za 60 dní a poskytuje výnos 300 gramů na rostlinu.

Patří k poměrně vysokým samonakvétacím odrůdám, může dosáhnout výšky až 140 cm. Svým vzhledem připomíná ananas, protože během růstu produkuje mnoho šišek a pevných tmavě zelených listů .Už po prvním týdnu kvetení se začne na rostlině hromadit vrstva pryskyřice, která do konce fáze kvetení pokryje celou rostlinu.

Pineapple Express Auto obsahuje 20 % THC a 0,9 % CBD.

Shrnutí základních informací o konopné genetice Pineapple Express Auto

Genetika: Pineapple Express Auto

Genotyp: Sativa 40% / Indica 60%

Výška rostlin: 60 – 110 cm

Výnos: indoor 400 – 550 gr/m2, outdoor až 50 – 200 gr/rostlinu

Délka kvetení: 10 týdnů

THC: až 20 %

Terpeny obsažené v rostlině konopí odrůdy Pineapple Express Auto:

myrcenMyrcen - Nejběžnější terpen, který v rostlinách můžeme objevit. Jeho vůně je velmi zemitá a kořenitá s náznakem pižma a hřebíčku. Vyskytuje se především v citronové trávě, tymiánu nebo vavřínu. Myrcen je obsažen především v květech konopí. Má antioxidační a protizánětlivé účinky a napomáhá při léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

pinenPinen - Pinen má svěží bylinné aroma. Může nabídnout řadu potencionálně terapeutických účinků a disponuje protizánětlivými vlastnostmi. Přispívá k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest.

Terpen-LimonenLimonen - Běžný, ale o to bohatší terpen s typickým aroma citrusového ovoce, ve kterém se nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

pineapple_express_auto_autoflowering_semena_marihuany_ukazatel_thc_20

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
Pineapple
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Terpeny
pinen