Gelat.OG Auto - samonakvétací semena konopí 5 ks, Seedsman

636 Kč 568 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 25 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 25 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 25 Kč.


Seedsman

Na dotaz (do 05.04 u vás)

Samonakvétací verze odrůdy Gelat.OG s velmi vysokým obsahem THC (25%). Připravena ke sklizni již za 85 dní od vysazení. Tato odrůda nesmí chybět ve vaší autoflower sbírce! 

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Seedsman. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Gelat.OG Auto - samonakvétací semena marihuany od seedbanky Seedsman

Gelat.OG Auto byl vyšlechtěn křížením odrůdy Gelato (Platinum feno Girl Scout Cookies a Sunset Sherbet), se samčí rostlinou OG Kush Auto. Gelato přináší dostatek THC a bohatou, dezertovou vůni, zatímco Auto OG přispívá genetikou automatického kvetení a zmenšením velikosti.

Gelat.OG Auto roste velmi dobře při 18 hodinách světla denně v interiéru. Zralosti dosáhne přibližně za 80 dní od výsevu a dosáhne jí i při pěstování venku nebo ve skleníkovém prostředí na vrcholu léta. Poupata se začnou tvořit ke konci třetího týdne. Tato rostlina má kompaktní strukturu, zůstává poměrně přikrčená a má tendenci vytvářet velké centrální koly s malým bočním větvením. Její květy jsou velmi husté a složité, poměrně tmavé s oranžovými pestíky a kapající pryskyřicí. U některých rostlin se mohou objevit fialové odstíny.

Její vůně připomíná mátu, sušenky a dřevo. Produkce THC je velmi vysoká - až 25 %.

Detaily odrůdy Gelat.OG Auto

Genotyp: Indika-dominantní

GenetikaGelato (Sunset Sherbet x Platinum GSC) x OG Kush Auto

Doba sklizně: 80 dní od vyklíčení

Výnos: 500 - 600g/m2 indoor 

Výška: 60 - 120 cm

THC: 25 %

Terpeny obsažené v odrůdě Gelat.OG Auto

myrcenMyrcen - Patří k nejběžnějším konopným terpenům a jeho vůně by se dala popsat jako zemitá s náznakem pižma a hřebíčku. V konopí najdeme myrcen zejména v květech rostliny. Je velmi silným antioxidantem a přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, vyskytující se v konopí, může se i ocimen pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

limonenLimonen - Limonen má svěží citrusové aroma, nachází se ve slupkách citrusů, především pomerančů, citronů a grapefruitů. Disponuje protizánětlivými účinky a je oblíbený v aromaterapii.

Gelat. OG Auto - samonakvétací semena marihuany obsah THC

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř
Obsah THC
THC extrémní nad 25%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Genetika
OG Kush Autoflowering, Gelato
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost

Zákazníci také koupili