Moby Dick - autoflowering semena marihuany 3ks Silent SeedsUkaž větší

Moby Dick - autoflowering semena marihuany 3ks Silent Seeds

727 Kč 649 Kč bez DPH

Rating: 10.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 29 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 29 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 29 Kč.


Silent Seeds

Do 4 dnů u vás (do 02.05 u vás)

Dominantní sativa, která změnila pravidla hry v kategorii samonakvétacích odrůd. Tato odrůda je nyní skutečným "must have", pokud jde o kvalitu konečného produktu, a to nejen kvůli postupnému vymizení různých "Haze" odrůd z konopné krajiny, ale především pro neuvěřitelný výnos.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Silent Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Moby Dick Auto od Silent Seeds

Moby Dick Auto v tomto ohledu předvádí skutečné výkony. Ve skutečnosti vám umožňuje získávat záznamy o produkciA právě z tohoto důvodu se jedná o „prémiovou“ možnost pěstování pro amatérského pěstitele i pro výrobce legálního léčivého konopí (do 500g/m2 uvnitř a do 230g/rostlina venku).

Moby Dick Auto je samonakvétací kultivar konopí s intenzivním, komplexním a zároveň jemným aromatickým profilem s tóny citrusů, borovice, cedru a různého koření. Vysoká kvalita Moby Dick Auto zde opět zanechává nesmazatelnou stopu s jedinečnou vůní a chutí, které mu dodávají autentický a exkluzivní charakter.

Moby Dick Auto je automatický hybrid konopí široce uznávaný pro svou legendární vysokou účinnost, zděděnou od svého mýtického předchůdce z fotoperiody. Moby Dick Auto vám poskytuje vysoce kvalitní vjemy, vyznačující se silnými dlouhotrvajícími psychoaktivními zážitky, s dobrou fyzickou a duševní rovnováhou.

Moby Dick Auto je samonakvétací rostlina konopí, která vám poskytne velkolepé výsledky při dodržení několika jednoduchých základních tipů: použijte květináč o objemu 10 až 14 litrů, přidejte do směsi půdy 30 % kokosových vláken (pro zlepšení okysličení substrátu ) a aplikuje úroveň hnojení vyšší než je standardKromě toho bude muset mít uvnitř dostatek prostoru, aby mohl plně projevit svůj potenciál.

Detaily odrůdy Moby Dick 

Genotyp: 40% Indica / 60% Sativa

Genetika: White Widow Auto + Haze 2.0 Auto

Doba květu: 70 - 80 dní

Výnos indoor: 500 g / m²

Výnos outdoor: 100-250 g / rostlina

THC: 15 - 22%

Terpeny obsažené v Moby Dick

myrcenMyrcen - Nejběžnější terpen, který v rostlinách konopí můžeme objevit. Jeho vůně je velmi zemitá a kořenitá s náznakem pižma. Myrcen je soustředěn především v květech konopí. Má antioxidační a protizánětlivé účinky.

terpinolenTerpinolen - Přispívá k léčbě nespavosti, úzkosti, deprese, stresu či poruch spánku. Díky své svěží vůni, která je charakteristická tóny borovice a bylin s nádechem květinového aroma, je využíván v kosmetickém průmyslu.

karyofylenKaryofylen - Vyniká výrazně kořeněným pepřovým aroma s tóny dřevin, což je kombinace působící velice svěže. Karyofylen disponuje protizánětlivými a analgetickými účinky, díky čemuž může potenciálně napomáhat při odbourávání bolestí.

LimonenLimonen - Limonen patří k nejrozšířenějším terpenům. Díky citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při astmatických potížích.

Moby_Dick_Auto_Autoflowering_Barneys_Farm_ukazatel_THC

Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
uvnitř, venku
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa, indika
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
myrcen, terpinolen, karyofylen, limonen

Zákazníci také koupili