Niagara - autoflowering semena 3 ks, Doctor's Choice

638 Kč 570 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 25 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 25 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 25 Kč.


Doctor's Choice

Na dotaz (do 07.05 u vás)

Tento kmen je pojmenován podle Niagarských vodopádů. Jako pocta původním obyvatelům Severní Ameriky se kmen jmenuje Niagara na počest jednoho z největších divů světa.

Info

Popis semen

Popis autoflowering semen marihuany Niagara je přejat od oficiálního výrobce Doctor's Choice. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Niagara - samonakvétací semena Doctor's Choice

Niagara je dominantní odrůda rodu Indica, která je z žertovných důvodů nejsilnější rostlinou. Obrovské a velmi silné pupeny vás strhnou stejně jako proud divoké vody díky silné genetice White Widow a legendárnímu Lowryderu.

Tato odrůda konopí má nároky na živiny jako žádná jiná, ale výsledky jsou ohromující. Venku můžete očekávat více než 150 gramů na rostlinu, zatímco v interiéru dosahuje až 600 gramů na metr čtvereční. Je to opravdu těžkožrout, ale odměna za péči a pozornost je neuvěřitelná sklizeň.

V chuti připomíná muškátový oříšek a zemité tóny s lehkými bobulovými a sladkými tóny. Vysoká hladina THC poskytuje silný indický kámen.

Detaily odrůdy Niagara

GenetikaWhite Widow x Lowryder

Genotyp: převážně Indika

Výška: indoor (100 – 150 cm) / outdoor (150+ cm) / skleník

Výnos indoor400-600 g/m2 

Výnos outdoor: 100 – 250 g/rostlina

Sklizeň: 10+ týdnů od vyklíčení

THC: velmi vysoké 

Terpeny obsažené v Niagara

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

humulenHumulen - Humulen má zemité štiplavé aroma s tóny koření. Vyskytuje se zejména ve chmelu a disponuje antibakteriálními a protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě alergií, astmatu, zánětů dutin, nosohltanu, průdušek a průdušnice.

myrcenMyrcen - Myrcen má silné bylinné aroma s tóny koření. Je sám o sobě velmi silným antioxidantem a disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

                                                          

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Genotyp
indika
Výška
velká nad 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Kategorie
Konopí
Terpeny
humulen, myrcen, ocimen
Vůně
Sladká

Zákazníci také koupili