Purple Ryder - autoflowering semena 3 ks, Doctor's Choice

638 Kč 570 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 25 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 25 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 25 Kč.


Doctor's Choice

Na dotaz (do 07.05 u vás)

Mnoho pěstitelů si pamatuje krásu a sílu této fialové klasické odrůdy od Sasha Joint Doctor. Doc a jeho tým již několik let zdokonalují starý dobrý Purple Ryder. Několik generací pečlivého výběru nyní umožnilo tuto odrůdu vrátit zpět.

Info

Popis semen

Popis autoflowering semen marihuany Purple Ryder je přejat od oficiálního výrobce Doctor's Choice. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Purple Ryder - samonakvétací semena Doctor's Choice

K vytvoření této krásné dámy jsme použili genetiku odrůd Lowryder, Mazar a Red Chronic Ryder. Neroste nijak vysoko, 60-80 cm, což je typické pro rostliny Indica.

Tyto kompaktní rostliny vytvářejí velké fialové nugety pokryté lepkavou vrstvou pryskyřice, ale listy zůstávají jasně zelené - skutečná krása.

Purple Ryder je kmen s nízkým zápachem. Doba sklizně končí po 10 týdnech od vyklíčení, což dává v optimálních podmínkách výsledek 100 g na rostlinu.

Tato odrůda kombinuje svěží květinovou stránku s nádechem sladkosti. Indica zasáhne vaše tělo jemnou a hladkou peckou, která poskytuje naprosté uvolnění.

Detaily odrůdy Purple Ryder

GenetikaLowryder x Mazar x Red Chronic Ryder

Genotyp: převážně Indika

Výška: indoor (60 – 80 cm) / outdoor (80 – 100 cm) / skleník

Výnos indoor: 400-600 g/m² 

Výnos outdoor: 100 g/rostlina

Sklizeň: 10 týdnů od vyklíčení

THC: vysoké 

Terpeny obsažené v Purple Ryder

myrcenMyrcen - Nejběžnější terpen, který v rostlinách můžeme objevit. Jeho vůně je velmi zemitá a kořenitá s náznakem pižma. Vyskytuje se především v citronové trávě, tymiánu nebo vavřínu. Myrcen je soustředěn především v květech konopí. Má antioxidační a protizánětlivé účinky.

terpen ocimenOcimen - Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce)

linaloolLinalool - Má uklidňující účinky. Uvolňuje svalové napětí, zmírňuje stres a navrací klid do celé nervové soustavy. Napomáhá také k lepšímu spánku a posiluje imunitní systém.

                                                   

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika
Výška
malá do 1 m
Typ kvetení
samonakvétací
Kategorie
Konopí
Terpeny
linalool, ocimen, myrcen
Vůně
Dřevnatá, Sladká, Kořeněná

Zákazníci také koupili