Rock Machine - autoflowering semena 10 ks, Doctor's Choice

2 033 Kč 1 815 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 81 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 81 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 81 Kč.


Doctor's Choice

Na dotaz (do 07.05 u vás) Doprava zdarma

Tento kmen je pojmenován podle Rock Machine M.C., motorkářského klubu založeného v Montrealu (rodném městě Joint Doctora). Nejsilnější genetika rodičů - použili se Afghani х Northern Lights х Lowryder, což umožnilo vytvořit silný a odolný kmen.

Info

Popis semen

Popis autoflowering semen marihuany Rock Machine je přejat od oficiálního výrobce Doctor's Choice. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Rock Machine - samonakvétací semena Doctor's Choice

Rock Machine vypadá opravdu neobvykle, navzdory převaze indiky v genotypu vypadá odrůda spíše jako sativa. Homogenní rostliny jsou schopné produkovat velké výnosy pryskyřičných, tvrdých pupenů. 

Nejsilnější stránkou odrůdy je silná imunita, jedná se o opravdu snadno pěstovatelný kmen, díky kterému je Rock Machine ideální volbou pro pěstování venku.

V optimálních podmínkách je Rock Machine hotová za 70-80 dní od výsevu a poskytuje působivý výnos: až 600 g/m2 v interiéru a až 150 g na rostlinu venku.

Klasická chuť Rock Machine je směsicí zemitého, bylinného a afghánského hašiše staré školy. 

Detaily odrůdy Rock Machine

GenetikaAfghani x Northern Lights x Lowryder

Genotyp: převážně Indika

Výška: indoor (80-120 cm) / outdoor (90-150 cm) / skleník

Výnos indoor: 400-600 g/m² 

Výnos outdoor: 100-150 /rostlina

Sklizeň: 10+ týdnů od vyklíčení

THC: velmi vysoké 

Terpeny obsažené v Rock Machine

humulenHumulen - Humulen má zemité štiplavé aroma s tóny koření. Vyskytuje se zejména ve chmelu a disponuje antibakteriálními a protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě alergií, astmatu, zánětů dutin, nosohltanu, průdušek a průdušnice.

terpinolenTerpinolen - Terpinolen má silné bylinné aroma s květinovými a ovocnými tóny. Díky jeho svěžesti je často využíván v kosmetickém průmyslu. V aromaterapii je využíván k celkovému zklidnění nervové soustavy a přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese a nadměrného stresu.

                                                        

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Genotyp
indika, sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Kategorie
Konopí
Terpeny
humulen, terpinolen
Vůně
Bylinná