Cali Crasher - feminizovaná semena 5 ks, Doctor's Choice

1 219 Kč 1 088 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 48 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 48 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 48 Kč.


Doctor's Choice

Na dotaz (do 07.05 u vás)

Cali Crasher feminizovaná - nová feminizovaná odrůda Sativa od Doctor's Choice. Tato odrůda, která byla pojmenována po hinduistické bohyni Kálí, symbolizuje osvícené vědomí a pomáhá odhalit skrytou podstatu každého člověka.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany Cali Crasher je přejat od oficiálního výrobce Doctor's Choice. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Cali Crasher - samonakvétací semena Doctor's Choice

Jedinečný kmen, podobný mýtickému božstvu, zničí všechny limity, které omezují našeho vnitřního člověka, a dodá vám sílu a nekonečnou energii tvořivosti.

Jedná se o neobvyklou kombinaci kolumbijské genetiky s nejsilnější afghánskou Indikou. 

Tato odrůda je opravdu snadno pěstovatelná a má poměrně silný zdravotní stav.

Cali Crasher vyroste dostatečně velký: průměrná výška v interiéru je 150 cm a více. Opravdu dobrá produktivita je další výhodou této odrůdy, v optimálních podmínkách přináší působivý výnos až 700 g/m2 venku a až 500 g/m2 tučných mrazivých hrudek v interiéru.

Jemný kouř Cali Crasher s výraznou dřevitě-citrusovou příchutí

Detaily odrůdy Cali Crasher

GenetikaKali Mist x AK47 x Columbian Gold

Genotyp: Sativa 75% / Indika 25%

Výška: indoor (70-100 cm) / outdoor (75 - 150 cm) / skleník

Výnos indoor: 400-600 g/m² 

Výnos outdoor300-500 g/rostlina

Sklizeň: 10+ týdnů od vyklíčení

THC: vysoké 

Terpeny obsažené v Cali Crasher

limonenLimonen - Limonen má výrazné citrusové aroma a je silným antioxidantem. Je oblíbený v aromaterapii a má antivirové účinky. Přispívá k léčbě dýchacích obtíží, diabetes a oslabené imunity.

humulenHumulen - Pro humulen je  typické zemité, štiplavé aroma s tóny koření. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Bývá využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních a dolních cest dýchacích. Přispívá k léčbě astmatu, alergií, zánětu dutin či průdušek.

nerolidolNerolidol - Nerolidol má svěží květinovo-ovocné aroma s tóny dřevin. Je nejčastěji využíván v aromaterapii a disponuje antiparazitickým, antifungálním a pravděpodobně i protirakovinovým účinky. Přispívá k léčbě deprese, úzkosti, nadměrného stresu, bolesti, zánětu a žaludečních vředů.

                                                     

Verze
feminizované
Pomáhá při
úzkost, bolest, křeče
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
dlouhá 10+ týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
sativa, indika
Výška
velká nad 1,5m
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
malá náročnost
Kategorie
Konopí
Terpeny
nerolidol, limonen, humulen
Vůně
Citrusová, Sladká