White Banana Auto - samonakvétací semena marihuany, 3ks Exotic Seed

709 Kč 633 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 28 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 28 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 28 Kč.


Exotic Seed

Na dotaz (do 06.05 u vás)

Kříženec Banana Mash Auto s White Widow Auto s vysokými výnosy.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Exotic Seed. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

White Banana Auto - samonakvétací semena marihuany od Exotic Seed

White Banana Auto ještě více rozvíjí kmen Banana Mash Auto přidáním genetiky White Widow Auto. Výběrem nejlepších exemplářů obou samokvetoucích kmenů před šlechtitelským programem vznikl tento rychle dozrávající kmen White Banana Auto.

Výsledné rostliny mají sloupovitou strukturu, jaká je ideální v pěstírnách Sea of Green. Rostliny dorůstají do výšky přibližně 100 cm s produkcí v rozmezí 400 – 500 gr/m2 a jsou připraveny ke sklizni přibližně za 8 týdnů od výsevu.

Vůně rostlin je ovocná a svěží, v některých exemplářích spíše citronová. Co se týče očekávaných účinků, je White Banana Auto typická svými relaxačními vlastnostmi a doporučuje se pro ochlazení nebo před spaním. Kmen s vysokou účinností.

Detaily odrůdy White Banana Auto 

Genotyp: 70% indika / 30% sativa

Genetika: Banana Mash Auto x White widow Auto

Doba květu: 8 týdnů

Výnos: 400-500 g/m2

Výška: 100cm

Terpeny obsažené v White Banana Auto 

LimonénLimonen - Charakterizuje jej zejména typické aroma citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

terpen bisabololBisabolol - Kromě konopí nalezneme tuto látku například v heřmánku a její aroma je květinové. Používá se k léčbě otevřených ran, bojuje s infekcí. Některé výzkumy uvádějí, že je účinný také při léčbě širokého spektra zánětlivých onemocnění.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

geraniolGeraniol - Geraniol má nasládlé květinové aroma s ovocnými tóny. Geraniol se osvědčil jako silný neuroprotektant a antioxidant a přispívá k léčbě neurologických onemocnění, zejména neuropatie.

Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
vysoký výnos
Genetika
White Widow
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost

Zákazníci také koupili