Jelly Bananen -feminizovaná semena marihuany, 3ks Exotic Seed

589 Kč 526 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 23 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 23 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 23 Kč.


Exotic Seed

Do 2 týdnů u vás (do 14.05 u vás)

Tato odrůda Jelly Banana má bujný růst se silnými postranními větvemi a vysokou produkcí, je to odrůda, která nepochybně vyniká velmi sladkou intenzivní chutí, připomínající banánové želé fazole.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Exotic Seed. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Jelly Bananen - feminizovaná semena marihuany od Exotic Seed

Jelly Bananen je výjimečná konopná odrůda vzniklá zkřížením Strawberry Banana a Og Kush od Hippie Hill Genetics. S bujným růstem, silnými větvemi a vysokým výnosem nabízí nejen impozantní vzhled, ale i unikátní aroma připomínající banánové želé fazole.

Tato odrůda dominuje svými uklidňujícími účinky Indica, kombinující povznášející mozkový zážitek s hlubokou fyzickou relaxací. 

Pro pěstitele je Jelly Bananen vhodný pro vnitřní i venkovní pěstování, s květnovou dobou kolem 9 týdnů. Rostlina vyžaduje péči, včetně prořezávání a kontroly vlhkosti. S výnosem 450-500 gramů na metr čtvereční a vysokou potencí se stává oblíbenou volbou pro pěstitele a spotřebitele.

Detaily odrůdy Jelly Bananen

Genotyp: 60% indika / 40% sativa

Genetika: Strawberry Banana x Hippie OG

Doba květu: 9 týdnů

Výnos: 450-500 g/m2

Terpeny obsažené v Jelly Bananen

terpen terpinolenTerpinolen - Terpinolen má silné bylinné aroma s květinovými a ovocnými tóny. Díky jeho svěžesti je často využíván v kosmetickém průmyslu. V aromaterapii je využíván k celkovému zklidnění nervové soustavy a přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese a nadměrného stresu.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

geraniolGeraniol - Geraniol má nasládlé květinové aroma s ovocnými tóny. Geraniol se osvědčil jako silný neuroprotektant a antioxidant a přispívá k léčbě neurologických onemocnění, zejména neuropatie.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výnos
vysoký výnos
Náročnost
velká náročnost

Zákazníci také koupili