American Dream - semínka 10 ks standardizovaná Sensi Seeds

2 388 Kč 2 132 Kč bez DPH

Rating: 7.0/10 (4 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 95 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 95 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 95 Kč.


Sensi Seeds

Do 4 dnů u vás (do 02.05 u vás) Doprava zdarma

Profesionální kvalita a zároveň prvotřídní kvantita.

Info

Popis semen

Popis American Dream regular semena marihuany je přejat od oficiálního výrobce Sensi Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

American Dream standardizovaná semena marihuany od Sensi Seeds

Jméno American Dream skrývá více významů. Někteří lidé, kteří se podíleli na šlechtění American Dream, vědí, že jméno = cíl jejich výsledku. Pokud dlouhou dobu šlechtíte a kultivujete jen jeden model, je vaším přáním, aby každá další sklizeň byla lepší a větší než ta předchozí. Sensi Seed má tu výhodu, že má obrovskou škálu genotypů, které může libovolně kombinovat a používat.

Kombinací elitní Afghanicy, Skunku a jemné genetiky Sativ z Jamajky a Havaje jsme vytvořili standardizovaná semena marihuany American Dream.

Očekávejte tvrdé a masivní palice klidně i velikosti pěsti a spoustu pryskyřice. 

Při indoor pěstování se odrůdě velmi daří v hydroponických systémech o velkém počtu rostlin, ale i v menších. Venku dokvétá rostlina pouze v teplejších klimatech, ale ve sklenících se jim daří také velmi dobře. Neobejdou se tam bez podpor pro větve, protože palice jsou opravdu masivní a rády větve ohýbají.

Detaily odrůdy American Dream regular

Genetika: 75 % Indica / 25 % Indica

Délka květu: 45 - 50 dní / půlka října

Výnos: nad 100 g / 500 g

Výška rostliny: 100 - 125 cm / 125 – 250 cm

Terpeny obsažené v American Dream

 Myrcen -  protizánětlivé schopnosti. Mohl by tak být nápomocným při léčbě osteoartritidy, revmatismu či jiných zánětlivých kloubních onemocnění.

 Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různého původu. 

 Ocimen -  Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce).

Nerolidol - Nejčastěji se vyskytuje v rostlinách jako je například jasmín, čajovníku a citronové trávě. V jeho vůni se kombinují tóny růží, čerstvých zelených jablek a citrusů. V lékařství se často využívá pro své antimikrobiální a antioxidační vlastnosti. Disponuje také antiparazitickým, antifungálním a pravděpodobně i protirakovinovým účinkem.

American Dream obsah THC

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Umístění
venku, uvnitř, skleník
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Genotyp
indika, sativa
Výška
velká nad 1,5m
Genetika
Afghani, Jamaican, Hawaiian, Skunk
Výnos
vysoký výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
myrcen, karyofylen, ocimen, nerolidol

Zákazníci také koupili