Hindu Kush - semínka 10 ks standardizovaná Sensi Seeds

1 140 Kč 1 018 Kč bez DPH

Rating: 7.1/10 (10 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 45 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 45 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 45 Kč.


Sensi Seeds

Do 2 týdnů u vás (do 02.05 u vás)

Model je ideální pro začínající pěstitele, je nenáročný a výnosný.

Info

Popis semen

Popis Hindu Kush semen konopí je přejat od oficiálního výrobce Sensi Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Hindu Kush standard semínka konopí od Sensi Seeds

Tato čistá indica pochází přímo z pohoří Hindukúš, což je západní výběžek Himalájí, které pokrývají polovinu Afgánistánu a táhnou se okolo hranic Pákistánu, Indie až téměř do Číny. 

Genetika těchto semínek se po staletí vyvíjela a získala tak svou stabilitu a kvalitu. 

Odrůda jsou vhodná pro pěstování venku, i uvnitř. Hodí se do slunných míst. Výnos rostliny je střední. Produkuje krátké, silné postranní větve a husté palice.

Regulérní semena marihuany Hindu Kush mají temně zelenou barvu a klasicky tvarované špičaté a ostré lístky po indice. V teplejší podmínkách zvládne rostlina dokvést i ve venkovních podmínkách.

 Model je ideální pro začínající pěstitele, je nenáročný a výnosný.

Detaily regular odrůdy Hindu Kush

Genetika: Indica

Délka květu: 45 – 50 dní

Výnos: nad 95 g

Výška rostliny: 115 – 130 cm

Terpeny obsažené v Hindu Kush

 Pinen - Má borovicové aroma. Vhodný je díky svým protizánětlivým schopnostem u astmatických pacientů. Pro astmatiky má účinek čerstvého vzduchu na dýchací cesty. 

 Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různého původu. 

 Humulen -  Jeho aroma je poměrně dost výrazné. Je ceněn zejména pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky. Díky tomu bývá tento terpen využíván při inhalaci léčebných par pro uvolnění horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti tak ocení lidé trpící častými záněty dutin, nosohltanu, průdušek  či průdušnice.

 Ocimen -  Vyskytuje se v bylinkách, zejména v bazalce. Vyniká svou poměrně sladkou, květinovou vůní, proto je také velmi často využíván k výrobě parfémů. Přispívá k léčbě kožních problémů (mykózy, kožní infekce).

Nerolidol - Nejčastěji se vyskytuje v rostlinách jako je například jasmín, čajovníku a citronové trávě. V jeho vůni se kombinují tóny růží, čerstvých zelených jablek a citrusů. V lékařství se často využívá pro své antimikrobiální a antioxidační vlastnosti. Disponuje také antiparazitickým, antifungálním a pravděpodobně i protirakovinovým účinkem.

Verze
regulérní
Obsah CBD
CBD nízký do 1%
Pomáhá při
Anorexie, bolest, deprese, stres
Umístění
venku, uvnitř
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Genetika
Himalaian, Hindu Kush
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
malá náročnost
Ocenění
neznámé
Terpeny
karyofylen, humulen, ocimen, pinen, nerolidol

Zákazníci také koupili