Ašvaganda - 100% přírodní esenciální olej 10mlUkaž větší

Ašvaganda - 100% přírodní esenciální olej 10ml

149 Kč 123 Kč bez DPH

Rating: 8.0/10 (2 hlasů)

Pěstík

Skladem ihned (do 28.06 u vás)

Ashwagandha olej je v ajurvédské medicíně nazýván jako rasayan, který se využívá hlavně k podpoře fyzického a duševního zdraví.

Info

Popis produktu

Ashwagandha olej (Withania somnifera) 10 ml

Náš organicky vytvořený olej Ashwagandha je vyráběn autentickým tradičním ajurvédským způsobem z kořenů Withania somnifera na bázi organického sezamového oleje. Kořeny a listy rostliny Ashwagandha, které se běžně nazývá jako indický ženšen se nejčastěji používají pro své léčivé vlastnosti.

Právě přítomnost Withanolides, skupiny steroidních laktonů, přispívá ke zdravotním přínosům byliny.

Přesný význam slova Ashwagandha je „vůně koně“, protože o čerstvých kořenech byliny se říká, že voní jako kůň, a podle příběhu se věří, že když konzumujete Ashwagandhu, můžete vyvinout sílu a vitalitu jako kůň.

V latině lze druhový název: Somnifera překládat jako „vyvolávající spánek“. V ajurvédské medicíně je ashwagandha charakterizován jako rasayan a používá se k podpoře fyzického a duševního zdraví a k posílení obranyschopnosti těla před nemocemi. Dále pomáhá zpomalit proces stárnutí.

V Indii byl Ashwagandha po staletí používán jako širokospektrální lék, ale nedávno vědci prokázali, že bylina má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, které hrají hlavní roli při využití léčebných výhod rostliny.



VÝHODY POUŽÍVÁNÍ OLEJE

Ashwagandha je hluboce vyživující olej, který posiluje kosti, svaly a tkáně. Ashwagandha má pozitivní účinek na nervový systém,  podporuje relaxaci a zároveň tonizuje a posiluje nervy.

Olej Ashwagandha je vhodný také k léčbě unavených a namáhaných svalů. Dále je vynikající pro zmírnění zdravotních potíží, jako je bolest nervů, svalů a úzkost.

Ashwagandha olej také extrémně vyživuje a obnovuje přirozenou pružnost pleti a je vynikající pro suchou nebo dehydratovanou pokožku a jako prevence vrásek. Pomáhá také při úlevě od kožních onemocnění, jako je psoriáza a ekzém.



NAŠE VÝROBA


Náš sortiment ájurvédských bylinných olejů je speciálně navržen pro výrobky pro péči o pleť a kosmetiku a je vyroben z nejlepších organických rostlin a bylin, které neobsahují žádné pesticidy. Ty jsou připravovány studeným procesem, aby se zabránilo možnému poškození, které může tepelné zpracování mít na efektivitu produktu.

Každá šarže podléhá přísné kontrole kvality, aby byla zajištěna konzistence mezi šaržemi.

Můžeme také upravit základní olej použitý pro extrakci, aby vyhovoval vašim individuálním požadavkům. Požadavky na upravené základní oleje lze podat prostřednictvím našeho zákaznického servisu.

Další dostupné základní oleje: Slunečnicový olej, Sójový olej, Sezamový olej, Olivový olej, Mandlový olej, Jojobový olej, Kokosový olej.

Jedná se o kosmetický přípravek určený pouze pro vnější použití. Stejně jako u všech našich materiálů by to nemělo být přijímáno interně.

Druh
Ašvaganda
Objem
10 ml
Terpeny
humulen, karyofylen, myrcen

Zákazníci také koupili