Ashwagandha olej (Withania somnifera) 10 mlUkáž väčší

Ashwagandha olej (Withania somnifera) 10 ml

5,68 € 4,69 € bez DPH

Rating: 8.0/10 (2 hlasov)

Pěstík

Semená už nie sú skladom

Ashwagandha olej je v ajurvédskej medicíne nazývaný ako rasayana, ktorý sa využíva hlavne k podpore fyzického a duševného zdravia.

Info

Popis produktu

Ashwagandha olej (Withania somnifera) 10 ml

Náš organicky vytvorený olej Ashwagandha je vyrábaný autentickým tradičným ajurvédským spôsobom z koreňov Withania somnifera na báze organického sezamového oleja. Korene a listy rastliny Ashwagandha, ktoré sa bežne nazýva ako indický ženšen sa najčastejšie používajú pre svoje liečivé vlastnosti. Práve prítomnosť Withanolides, skupiny steroidných laktónov, prispieva k zdravotným prínosy byliny.

Presný význam slova Ashwagandha je "vôňa koňa", pretože o čerstvých koreňoch byliny sa hovorí, že vonia ako kôň, a podľa príbehu sa verí, že keď konzumujete Ashwagandha, môžete vyvinúť silu a vitalitu ako kôň. V latinčine možno druhový názov: somnifera prekladať ako "vyvolávajúce spánok". V ajurvédskej medicíne je Ashwagandha charakterizovaný ako rasayana a používa sa k podpore fyzického a duševného zdravia, k posilneniu obranyschopnosti tela pred chorobami. Ďalej pomáha spomaliť proces starnutia.

V Indii bol Ashwagandha po stáročia používaný ako širokospektrálny liek, ale nedávno vedci preukázali, že bylina má protizápalové a antioxidačné vlastnosti, ktoré hrajú hlavnú úlohu pri využití liečebných výhod rastlin.

VÝHODY POUŽÍVANIE OLEJA


Ashwagandha je hlboko vyživujúci olej, ktorý posilňuje kosti, svaly a tkanivá. Ashwagandha má pozitívny účinok na nervový systém, podporuje relaxáciu a zároveň tonizuje a posilňuje nervy. Olej Ashwagandha je vhodný aj na liečbu unavených a namáhaných svalov. Ďalej je vynikajúca pre zmiernenie zdravotných ťažkostí, ako je bolesť nervov, svalov a úzkosť.

Ashwagandha olej tiež extrémne vyživuje a obnovuje prirodzenú pružnosť pleti a je vynikajúci pre suchú alebo dehydratovanú pokožku a ako prevencia vrások. Pomáha tiež pri úľave od kožných ochorení, ako je psoriáza a ekzém.

NAŠA VÝROBA


Náš sortiment ajurvédskych bylinných olejov je špeciálne navrhnutý pre výrobky pre starostlivosť o pleť a kozmetiku a je vyrobený z najlepších organických rastlín a bylín, ktoré neobsahujú žiadne pesticídy. Tie sú pripravované studeným procesom, aby sa zabránilo možnému poškodeniu, ktoré môže tepelné spracovanie mať na efektivitu produktu. Každá šarža podlieha prísnej kontrole kvality, aby sa zabezpečila konzistencia medzi šaržami.

Môžeme tiež upraviť základné olej použitý na extrakciu, aby vyhovoval vašim individuálnym požiadavkám. Požiadavky na upravené základné oleje možno podať prostredníctvom nášho zákazníckeho servisu.
Ďalšie dostupné základné oleje: Slnečnicový olej, Safflower Oil, Sójový olej, Sezamový olej, Olivový olej, Mandľový olej, Jojobový olej, Kokosový olej.

Jedná sa o kozmetický prípravok určený len na vonkajšie použitie. Rovnako ako u všetkých našich materiálov by to nemalo byť prijímané interne.

Druh
Ašvaganda
Objem
10 ml
Terpeny
myrcen, karyofylen, humulen

Ďalej v ponuke