Olej zo semien dračích plodov (Hylocereus undatus) 10ml

10,6 € 10,6 € 8,8 € bez DPH

Rating: 9.0/10 (3 hlasov)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 10 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 10 points , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,4 €.


Pěstík

Skladom ihneď (do 29.04 u vás)

Olej zo semien dračích plodov je výbornou voľbou pre použitie v produktoch pre starostlivosť o pleť. Dračie ovocie obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a antioxidanty.


Info

Popis produktu

Dragon Fruit olej (Hylocereus undatus) 10ml


Pitaya, viac známa ako dračie ovocie, je úžasne krásne ovocie, ktoré má oslnivé kvety a jedinečný tvar a farbu. Ovocie je pôvodom zo Strednej Ameriky, ale teraz sa tiež široko pestuje v niekoľkých krajinách juhovýchodnej Ázie, ako je Thajsko, Filipíny a Vietnam.


Získaný z niekoľkých druhov kaktusov, jeho sukulentné stonka dodáva tomuto delikátnemu ovocí vlhkosť v suchom a suchom prostredí, kde rastie. Dračie ovocie je zvyčajne ružovo-červenej farby, aj keď niektoré odrody tohto ovocia sú ružové alebo žlté. Koža je tenká šupka a je zvyčajne pokrytá šupinami a stred plodu je tvorený bujnou červenou alebo bielou sladkou chuťou.



VÝHODY POUŽÍVANIE OLEJA


Vďaka hojnej prítomnosti nenasýtených mastných kyselín a antioxidantov v oleji zo semien dračích plodov je výbornou voľbou pre použitie v krémoch, zvlhčovačoch a mnohých ďalších produktoch pre starostlivosť o pleť a kozmetiku.

Druh
Pitaya
Objem
10 ml
Terpeny
karyofylen, limonen
Certifikace
100% Organic, Z udržitelného zemědělství, Vhodné pro vegany
Druh oleje
Nosný olej
Roční období
Léto, Jaro
Účinek
Zklidňující
Vhodné pro
Těhotné a kojící ženy
Účel použití
Péče o vlasy, Vrásky, Péče o pleť, Akné
Vůně
Neutrální
Od A do Z
D