Bergamotový olej (Citrus aurantium var. bergamia) 10ml

4,5 € 3,7 € bez DPH

Rating: 10.0/10 (3 hlasov)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 4 points , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,2 €.


Pěstík

Skladom ihneď (do 23.04 u vás)

Bergamotový olej sa najčastejšie používa v parfumérii. Pomáha tiež znižovať bolesť a zápal. Je hlboko upokojujúce a regeneračné.

Info

Popis produktu

Bergamotový olej (Citrus aurantium var. bergamia) 10ml


Náš organicky vytvorený éterický olej bergamot je lisovaný za studena z čerstvých, zeleninových kôrok citrusové aurantium var. plody bergamia pestované v sadoch lemujúcich časti južného talianskeho pobrežia. Naše príjemne svieža a povznášajúce bergamotový olej má chladnú, osviežujúci, sladkú a vyváženú zmes citrusových a zelených tónov s ľahkými kvetinovými a horkými tónmi.

Bergamotový olej nielenže ponúka známu vôňu alebo chuť, ale prináša aj výhody. Hoci jeho korene možno vysledovať späť do juhovýchodnej Ázie, bol Bergamot široko pestovaný v južnom Taliansku, konkrétne v pobrežných regiónoch Reggio di Calabria a Sicílie. V skutočnosti bol Bergamot pomenovaný po meste Bergamo v talianskej Lombardii, kde bol pôvodne predaný.


VÝHODY POUŽÍVANIE OLEJA


Bergamot je jedným z najčastejšie používaných éterických olejov v parfumérii pre svoju sladkú čerstvosť, kde dodáva bohatú top notu, najmä pri typoch Eau de Cologne, ktoré vyvolávajú počiatočné dojem "čerstvé vôňa". Je to tiež legendárny chuť a vôňa čaju Earl Gray. Bergamotový olej môže tiež pomáha znižovať bolesť a zápal, minimalizovať nepozvaný bakteriálnu alebo fungálnej aktivitu a zmierňovať svalové kŕče.

Olej bergamot je hlboko upokojujúce a regeneračné. Tento éterický olej je veľmi príjemný a môže pomôcť rozptýliť pocity hnevu alebo frustrácie. Bergamotový olej je jedným z najlepších olejov, keď sa usiluje o podporu dobrého nočného odpočinku a prirodzené zvládnutie situačný úzkosti.


UPOZORNENIE: Náš éterický olej bergamot je fotocitlivý; odporúčame, aby bol pri aplikácii na kožu veľmi zriedený, alebo aby mohol byť namiesto toho použitý náš Bergamten-Free (BPF) Bergamot olej (alebo Bergamot Oil, FCF).

Druh
Bergamot
Objem
10 ml
Terpeny
myrcen, linalool, ocimen, limonen
Certifikace
Vhodné pro vegany, Z udržitelného zemědělství, 100% Organic
Druh oleje
Esenciální olej
Roční období
Jaro, Léto
Účinek
Osvěžující, Energizující, Povzbuzující
Vhodné pro
Děti, Muže, Těhotné a kojící ženy
Účel použití
Akné, Hormonální rovnováha, Stres, Úzkost, Záněty, Péče o vlasy, Chřipka a nachlazení, Zažívání, Deprese, Posílení imunity, Horečka
Vůně
Citrusová, Sladká
Od A do Z
B

Ďalej v ponuke