Arganový olej (Argania spinosa) 10mlUkáž väčší

Arganový olej (Argania spinosa) 10ml

4,19 € 4,19 € 3,47 € bez DPH

Rating: 9.8/10 (5 hlasov)

Pěstík

Semená už nie sú skladom

Arganový olej je bohatý na obsah Omega-6 a 9 mastných kyselín. Môže pomôcť pri liečbe akné a ďalších kožných problémov.

Info

Popis produktu

Arganový olej (Argania spinosa) 10ml


Náš organicky vytvorený arganový olej je lisovaný za studena z jadier stromov Argania spinosa rastúcich vo vyprahnutých údoliach juhozápadného Maroka. Arganový olej, známy ako "tekuté zlato", sa pripravuje ručne tradičným spôsobom náročným na prácu a extrahuje sa priamo z cestovitej pasty miesením, kým sa nevytlačí všetok vzácny olej.


Arganový stromy rastú a húževnato prežívajú v polopúštnych oblastiach Stredozemného mora a je známe, že žijú až 200 rokov. Hlboké korene a malé listy stromu Argan mu umožňujú odolávať suchým vetrom a strate vody, čo vedie k matici s jedinečným profilom oleja. Po celé stáročia ženy po celom Stredomorí používajú arganový olej vo svojom kozmetickom režime pre žiarivú a zdravo vyzerajúcu pokožku a vlasy.

VÝHODY POUŽÍVANIE OLEJA


Arganový olej získava zvýšenú pozornosť výrobcov osobnej starostlivosti a kúpeľného priemyslu vďaka pôsobivému zloženiu sterolov a mastných kyselín. Olej je bohatý na Omega-6 linolovú kyselinu a Omega-9, ktoré pomáhajú pokožke udržiavať jej pružnosť a tiež znižujú výskyt jemných línií a vrások.

Arganový olej môže tiež pomôcť pri liečbe akné a ďalších kožných ochorení, vrátane lupienky, a je ideálny pre výživu suchých vlasov a nechtov. Arganový olej zlepšuje pružnosť pokožky, takže je pružnejšie a odporúča sa pre zahrnutie do prípravkov určených na podporu dozrievania pokožky.

Arganový olej sa často používa na kožu, nechty a vlasy a funguje dobre v receptoch na krémy, alebo ak sa používa samostatne. Na rozdiel od mnohých komerčne dostupných odrôd arganového oleja je náš olej vysoko kvalitné s jemnou, príjemnou orechovou vôňou.

Druh
Argan
Objem
10 ml
Terpeny
linalool, limonen

Ďalej v ponuke