Grape Ape - feminizované semienka 5ks Barney´s Farm

29,1 € 26,0 € bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasov)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 28 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 28 points , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 1,1 €.


Tento produkt již není v prodeji
Barney's Farm

Táto fifty / fifty genetika má ideálne vlastnosti pre pestovanie indoor a skleníky, avšak môžete sa pokúsiť ju vypestovať aj vonku, ale má potrebu teplého a mierneho prostredie.

Info

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Grape Ape své geny poskytli Grape a Skunk # 1. Tato fifty/fifty genetika s krátkou a huňatou postavou má ideální vlastnosti pro indoor pěstování a skleníky. Ovšem můžete se pokusit ji pěstovat venku, ale pozor, tato krasavice to má ráda horké! Grape Ape se drží se svou výškou při zemi (50 - 60 cm), ale za to se svým výnosem ne! Ten činí 600g/m2. Stačí jí 50 - 60 dní k tomu, aby vytvořila pevné palice obrostlé pryskyřicí s hustou strukturou a husté zelenéaž fialové listy. Účinky jsou uvolňující, relaxační, mysl unášející. Typ: 50/50 Genetika: Grape a Skunk 1 Výnos indoor: 600g/m2 Výška 50 -100 cm Doba květu: 50 - 60 dní Sklizeň outdoor: ke konci září THC: neznámé

Verzia
feminizované
Obsah CBD
CBD nízky do 1%
Umiestnenie
vonku, vnútri
Pomáhá pri
Anoreie, kacheie
Dĺžka kvetu
stredná 8-10 týždňov
Obsah THC
THC stredný 10-15%
Genotyp
fifty-fifty
Výška
malá do 1 m
Genetika
Hawaiian, Grape
Výnos
vysoký výnos
Typ kvitnutia
fotoperióda
Náročnosť
stredná náročnosť
Ocenenie
bez ocenenia
Terpeny
karyofylen, limonen, myrcen

Ďalej v ponuke