The Edge®- feminizované semienka 3ks Dutch Passion

27,0 € 27,0 € 24,1 € bez DPH

Rating: 8.5/10 (11 hlasov)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 26 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 26 points , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 1,1 €.


Dutch Passion

Ak patríte medzi priaznivcov variet Skunk zo starej školy s rekordnými úrodami, môže byť práve The Edge pre vás tou pravou volbou.Pěstitele obdaruje bohatou žatvou konope špičkovej kvality a so silným Shiva aróma, ktoré vám neomylne pripomenie staré dobré časy.

Info

Ďalšie balenie

Popis semen

Popis zboží je přejat od oficiálního výrobce dané země. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Patříte-li mezi příznivce variet Skunku ze staré školy s rekordními sklizněmi, může být právě The Edge pro vás tou pravou volbou. Jedná se o varietu s převažujícím zastoupením sativa (75% sativa, 25% indica), která pěstitele obdaruje bohatou sklizní konopí špičkové kvality a se silným Shiva aroma, které vám neomylně připomene staré dobré časy. Obsah THC typicky dosahuje 17%, jedná se tedy o silnou varietu. The Edge se vzhledově podobá Skunku, trochu více se ale vytahuje do výšky. Mimořádnou sklizeň umožňuje větší internodální vzdálenost a bohaté větvení rostliny. Tato varieta preferuje během vegetačního období mimořádný přísun živin a při květu indoor vyžaduje 8-9 týdnů. Typicky dorůstá do výšky 1 m a její výnos dosahuje až 500g/m². The Edge lze v mírném podnebí pěstovat i outdoor, v tom případě dozrává již v polovině nebo koncem září. Tato varieta přináší silné a povznášející high, které přechází do silného stavu stoned. Jedná se o varietu robustní, které se bude dobře dařit i v rukách méně zkušených pěstitelů, a která dokáže snést podmínky, jež nemusejí být vždy ideální. Prostě a stručně – bohatou sklizeň kvalitního konopí byste měli získat bez ohledu na to, jak budete The Edge pěstovat. Typ: 25% Indica 75% Sativa Výška: do 1m Výnos indoor: 500g/m2Doba květu: 8 - 9 týdnů Sklizeň venku: polovina až konec září THC: 17%

Verzia
feminizované
Obsah CBD
CBD nízky do 1%
Pomáhá pri
HIV/AIDS, strata chuti
Umiestnenie
skleník, vnútri
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Dĺžka kvetu
stredná 8-10 týždňov
Genotyp
sativa
Výška
malá do 1 m
Genetika
Neznámý Skunk
Výnos
vysoký výnos
Typ kvitnutia
fotoperióda
Náročnosť
malá náročnosť
Ocenenie
Spannabis 1.Místo
Terpeny
ocimen, geraniol

Ďalej v ponuke