Royal Haze Automatic - fem. a autoflowering semienka 10ks Royal Queen Seeds

42,42 € 42,42 € 37,88 € bez DPH

Rating: 7.3/10 (40 hlasov)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 41 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 41 points , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 1,68 €.


Royal Queen seeds

Skladom ihneď (do 21.03 u vás)

Royal Haze Automatic ponúka všetko, čo by ste si mohli od variety Haze priať, bez nutnosti riešiť problémy s pestovaním as dlhou dobou kvetu. Nechutí ako normálne samonakvétací varieta, ale presne ako bežná Haze.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen je přejat od seedbanky Royal Queen Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Royal Haze Automatic samonakvétací semena marihuany od Royal Queen Seeds

Pokud jste někdy navštívili coffeeshopy v Amsterdamu, víte, že mezi nejpopulárnější konopí patří variety Haze.

Problém je ale v tom, že dlouho trvá, než vyrostou a vykvetou. Řešení nabízí strain Royal Haze Automatic. Zkřížili Amnesia Haze, což je jedna z nejjemnějších amsterdamských variet Haze, se Skunkem, a vzniklý hybrid se ještě následně zkřížil s našimi samonakvétacími varietami.

Výsledkem je úžasná, samonakvétací a feminizovaná varieta, která dospěje od zasetí ke sklizni za pouhých 10 až 12 týdnů.

Toto konopí dorůstá do výšky zhruba 60 až 100 cm. Díky nízké velikosti a rychlému květu lze Royal Haze Automatic pěstovat na místech, kde by variety Haze normálně nerostly.

Při pěstování v dobrých podmínkách obecně produkuje každá rostlina zhruba 180 g.

Semena marihuany Royal Haze nabízí typický Haze efekt vhodný dle pacientů proti poruchám pozornosti či chronické únavě.

Genetika autoflowering odrůdy Royal Haze Automatic:

Skunk - je druhem hybridního konopí s převažující indicou. Vznikl lety postupného šlechtění různých druhů konopí ze Střední a Jižní Ameriky, Afghánistánu a Thajska. Je jeden z nejoblíbenějších druhů. Květy jsou lepkavé a mají velmi silné a pronikavé aroma. Mnoho hybridů vychází právě z tohoto modelu.

Ruderalis - existují tři hlavní genetiky konopí. Cannabis SativaCannabis Indica a Cannabis RuderalisCannabis Ruderalis se liší od prvních dvou. V přírodě tato odrůda roste v místech, které nejsou příliš vhodné pro ostatní rostliny a odrůdy konopí. Je to odolná odrůda, která dokáže přežít zimu, nedostatek živin a slabý sluneční svit.

Amnesia - patří do skupiny sativních druhů konopí. Genetika tohoto modelu pochází z druhů Cinderella 99, Jack Herer a Skunk no. 1.  Může mít vysoký obsah THC, až 20 %. Aroma je pronikavě ostré s prvky hlíny a čpavku.

Haze - je jedním z nejznámějších sativických druhů konopí. Svoji genetiku si získal ze čtyř sativa druhů – South American, ThaiMexican a South Indian. Obsahuje asi 18 % THC. Rostliny bývají vysoké a štíhlé (až 180 cm do výšky). Jeho aroma je sladké a cítit po citrusech a hlíně.

Detaily obsažené v odrůdě konopí Royal Haze Automatic

Typ: Sativa: 50% Indica: 20% Ruderalis: 30%

Genetika: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis

Výška indoor: 65 - 85 cm

Výška outdoor: do 150 cm

Výnos indoor: až 350g m2

Výnos outdoor: 180 g/rostlina

Doba kvetení: 8 - 9 týdnů

Měsíc sklizně: 12-13 týdnů od vyklíčení

THC: 14%

Konopné terpeny obsažené v Royal Haze Automatic 

limonen Limonen - Je v konopí citít po citrusovém aroma. Taky vhodný při potížích s dýcháním nebo při prvních projevech cukrovky. 

karyofylen Karyofylen - Má kořeněný nádech. Vhodný taktéž při potížích s dýcháním a při bolestech různého původu.

myrcen Myrcen - Má protizánětlivé schopnosti. Mohl by tak být nápomocným při léčbě osteoartritidy, revmatismu či jiných zánětlivých kloubních onemocnění.

 Terpinolen - vyskytuje se ve velké míře zejména v šalvěji a rozmarýnu. Vůně terpinolenu by se dala popsat jako mix tónů borovice a bylin, doplněný o lehké květinové aroma. Jeho chuť může připomínat citrusové plody. Přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese nebo nadměrného stresu. 

semínka Royal Haze Automatic od RQS

Verzia
feminizované
Obsah CBD
CBD nízky do 1%
Umiestnenie
vnútri, vonku
Pomáhá pri
kacheie
Dĺžka kvetu
krátká do 8 týždňov
Obsah THC
THC stredný 10-15%
Genotyp
sativa
Výška
stredná 1-1,5m
Genetika
Skunk n.1, Amnesia Haze, Ruderalis
Výnos
stredný výnos
Typ kvitnutia
samonakvétací
Náročnosť
malá náročnosť
Ocenenie
Highlife Cup 3.Miesto
Terpeny
myrcen, karyofylen, limonen, terpinolen

Ďalej v ponuke