Kumkumadi ájurvédské byliny - 100% přírodní esenciální olej 10ml

6 bodů do věrnostního systému

Cena
159 Kč s DPH

Výrobce
Pěstík

Kód produktu
7301

Skladem
ks

Kumkumadi olej je jedinečnou směsí olejů a bylin, nazýván jako zázračný elixír. Má mnoho pozitivních dopadů na pleť. Více

Kumkumadi olej 10ml

Náš vynikající autentický olej Kumkumadi, nazývaný také Kumkumadi Tailam, je jedinečnou směsí olejů a ájurvédských bylin, které pomáhají pokožce vypadat mladě a zdravě.

Kumkumadi Tailam v ájurvédě byl popisován jako „zázračný elixír“.

Ayurveda Kumkumadi olej je autentickou ájurvédskou formulací, která je vyrobená z čistého kašmírského šafránu a dalších jedinečných silných ájurvédských přísad nezbytných pro zářící pleť a rovnoměrný tón pleti.

Při vnější aplikaci pomáhá ke snížení příznaků stárnutí, zajišťuje pokožce mladistvý a zdravý vzhled, snižuje výskyt jizev, nedokonalostí a zabraňuje vzniku pupínkům a vráskám.



VÝHODY POUŽÍVÁNÍ


Ajurvédský olej pomáhá zlepšovat strukturu pleti a také zmírňuje kožní problémy, jako je akné, jizvy atd.

Hlavní složkou tohoto silného lektvaru je šafrán, který je pověstný svou schopností sjednotit tón pleti a rozjasnit pleť. Kromě toho mu květinové složky, jako je lotosový květ a leknín modrý, dodávají podporu důležitých živin rostlin, jako mnoho jiných bylinných ajurvédských olejů.

Díky chladivým a uklidňujícím přísadám, jako je křídlok santálový (Lal Chandan), vousatka draslavá (Khus) a oslizák líbezný (Bael fruit), je tento olej vhodný pro použití v tropickém podnebí, jako je Indie, kde je akné a zanícená pokožka běžným problémem kvůli teplu.

Kumkumadi olej obsahuje také rostliny, jako je fíkus malolistý (Java Fig) a Mahua. Kromě těchto tradičních složek obsahuje tento exotický ajurvédský olej také neobvyklé složky, jako je Lac a kozí mléko.


POSTUP PŘÍRAVY OLEJE


Hrubý prášek všech těchto bylin je namočen ve vodě po dobu několika hodin. Směs se potom vaří, dokud nezůstane pouze 1/4 části tekutého obsahu. Odvar se filtruje a tato bylinná směs se v nádobě smíchá se sezamovým olejem a kozím mlékem. Směs se vaří dokud nezůstane pouze olej. Tomu se říká Kumkumadi Tailam.