Nové Sweet Critical Fast version - feminizovaná semena marihuany, 3ks 00 SeedsUkaž větší

Sweet Critical Fast version - feminizovaná semena marihuany, 5ks 00 Seeds

490 Kč 438 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 19 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 19 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 19 Kč.


00 Seeds

Na dotaz (do 07.05 u vás)

Tato odrůda je skvělou volbou pro pěstitele, kteří touží po rychlých výsledcích bez kompromisů.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce 00 Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Sweet Critical Fast - feminizovaná semena marihuany od 00 Seeds

Sweet Critical Fast se vyznačuje rychlým růstem, produktivitou a plody s výrazným obsahem THC. S úrovní THC dosahující až 21 % poskytuje tato odrůda silné a efektivní vlastnosti pro všechny, kteří hledají intenzivní zážitky z konopí.

Navzdory své rychlosti a produktivitě nabízí Sweet Critical Fast také nezapomenutelnou chuť. Sladké tóny odrůdy vás omamí a každý okamžik ochutnávky se stane vzrušujícím zážitkem.

Pěstování Sweet Critical Fast je jednoduché a intuitivní, ideální i pro začátečníky. Feminizovaná semena zaručují, že každá rostlina bude produkovat květy, což zvyšuje celkovou úrodu a zjednodušuje pěstování této vynikající odrůdy konopí.

Detaily odrůdy konopí Sweet Critical Fast 

Genotyp: převážně indika

Genetika: Critical Mass X Critical

Výnos: 400-500 g/m2

Doba květu: 40-45 dnů

Výška indoor: 75-95 cm

Výška outdoor: 160-220 cm

Obsah THC: 21%

Terpeny obsažené v Sweet Critical Fast

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

terpen bisabololBisabolol - Kromě konopí nalezneme tuto látku například v heřmánku a její aroma je květinové. Používá se k léčbě otevřených ran, bojuje s infekcí. Některé výzkumy uvádějí, že je účinný také při léčbě širokého spektra zánětlivých onemocnění.

myrcenMyrcen - Myrcen má silné bylinné aroma s tóny koření. Je sám o sobě velmi silným antioxidantem a disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

Verze
feminizované
Umístění
venku
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Náročnost
malá náročnost