Dosidos Fast Version - feminizovaná semena, 5ks Atlas SeedUkaž větší

Dosidos Fast Version - feminizovaná semena, 5ks Atlas Seed

1 912 Kč 1 707 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 76 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 76 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 76 Kč.


Atlas Seed

Do 2 týdnů u vás (do 01.05 u vás) Doprava zdarma

Dosidos FAST Feminised je krátce kvetoucí hybrid, který vznikl křížením Cotton Candy a Dosidos.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany Fog Dog Auto je přejat od oficiálního výrobce Atlas Seed. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Dosidos feminizovaná Fast verze od Atlas Seed

Tato odrůda vykazuje střední odolnost vůči plísním a dobrou toleranci vůči suchu a chladu, což z ní dělá vysoce přizpůsobivou rostlinu pro různé podmínky pěstování. Kvetení trvá 7-9 týdnů, což ji řadí mezi krátce kvetoucí odrůdy. Dosidos FAST má menší vývoj listů, kulovité pupeny velikosti golfového míčku a optimální internodální rozteč, což z ní činí vhodnou volbu pro strojové sklizně. Dospělé rostliny mají kompaktní postavu a jsou dobře větvené, s kvalitním kmenem produkujícím hojnou pryskyřici.

Výrazná vůně Dosidos je ovlivněna sladkými bonbóny a palivem. Dosidos FAST se pyšní velmi vysokým obsahem THC v rozmezí 20 – 28 %.

Detaily odrůdy konopí Dosidos 

Genetika: Cotton Candy X Dosidos

Genotyp: 50% sativa / 50% indika 

Obsah THC: 20-28%

Doba květu: 63+ dní

Terpeny obsažené v Dosidos

terpen karyofylenKaryofylen - Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale i při tlumení bolesti.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

terpen myrcenMyrcen - Je to jeden z nejznámějších terpenů, která lze v konopí najít. Je koncentrován především v květech rostliny. Disponuje účinnými protizánětlivými schopnostmi. V budoucnu by tak mohl být nápomocný při léčbě zánětlivých kloubních onemocnění.

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%, THC extrémní nad 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výnos
střední výnos
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
myrcen, ocimen, karyofylen

Zákazníci také koupili