Paradise Seeds x Compound Genetics Marshmelow OG, feminizovaná semena 10 ks

5 381 Kč 4 804 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 215 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 215 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 215 Kč.


Paradise Seeds

Na dotaz (do 07.05 u vás) Doprava zdarma

Tento kříženec Jet Fuel Gelato a Chemdog D x Triangle Kush je pojmenován podle vybraných fenotypů vonících po marshmallow.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany Marshmelow OG je přejat od oficiálního výrobce Paradise Seeds. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Paradise Seeds x Compound Genetics Marshmelow OG

Chemdog D x Triangle Kush propůjčuje rostlině sílu a intenzivní vůni, zatímco Jet Fuel Gelato krotí méně organizovanou strukturu poupat Chemdog D x Triangle Kush do silné rostliny, které se daří v různých prostředích.

Marshmallow OG se osvědčil téměř ve všech stylech pěstování, včetně pěstování v interiéru, skleníku a exteriéru. Doba zrání 9 týdnů.

Detaily odrůdy konopí Marshmelow OG

Genetica: Chemdog D x Triangle Kush

Genetica:  hybrid (indica / sativa)

Květ: 9 týdnů

Výnos: střední až vysoký

THC: nad 20% 

Terpeny obsažené v Marshmelow OG

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

linaloolLinalool - Má uklidňující účinky, napomáhá při uvolňování svalového napětí a navrací harmonii a klid do celé nervové soustavy. Je protizánětlivý a dokáže působit jako antidepresivum. Přispívá k léčbě psychických problémů a migrén.

                                                            

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Typ kvetení
fotoperioda
Kategorie
Konopí
Terpeny
linalool, ocimen

Zákazníci také koupili