Z&Z Auto - samonakvétací semena marihuany, 3ks Exotic Seed

788 Kč 704 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 31 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 31 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 31 Kč.


Exotic Seed

Do 2 týdnů u vás (do 14.05 u vás)

Z&Z, je hybrid Zkittlez, který jsme vytvořili s přáním dát této speciální odrůdě osobitější ráz. Výsledek křížení dvou různých vzorků Zkittlez Z3.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Exotic Seed. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Z&Z Auto - samonakvétací semena marihuany od Exotic Seed

Autoflowering varianta našeho Z&Z přináší jedince dosahující výšky kolem 85-90 cm a nese v sobě příjemnou vůni sladkých a ovocných tónů.

Její růst je nápadně rychlý a bujný, a to samé platí i pro fázi květu. Ke sklizni je připravena přibližně za 8 týdnů od vyklíčení, s očekávanou produkcí okolo 400 gramů na metr čtvereční.

Pokud jde o účinky, tento kmen nabízí rozmanité střední účinky, které můžete s klidem zažít během dne. Jeho efekty jsou spíše aktivní než relaxační.

Detaily odrůdy Z&Z Auto 

Genotyp: 60% indika / 40% sativa

Genetika: Zkittlez Z3 “#7” x Zkittlez Z3 “#5”

Doba květu: 8 týdnů

Výnos: 400 g/m2

Výška: 85-90 cm

Terpeny obsažené v Z&Z Auto

LimonénLimonen - Charakterizuje jej zejména typické aroma citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

terpen bisabololBisabolol - Kromě konopí nalezneme tuto látku například v heřmánku a její aroma je květinové. Používá se k léčbě otevřených ran, bojuje s infekcí. Některé výzkumy uvádějí, že je účinný také při léčbě širokého spektra zánětlivých onemocnění.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

geraniolGeraniol - Geraniol má nasládlé květinové aroma s ovocnými tóny. Geraniol se osvědčil jako silný neuroprotektant a antioxidant a přispívá k léčbě neurologických onemocnění, zejména neuropatie.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Obsah THC
THC vysoký 15-20%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výška
malá do 1 m
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost

Zákazníci také koupili