Auto Forbidden Cherry - autoflowering semena 3ks, Dutch Passion

699 Kč 624 Kč bez DPH

Rating: 10.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 27 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 27 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 27 Kč.


Dutch Passion

Milovníci fialově zbarveného konopí, vaše hledání je u konce! Objednejte si Auto Forbidden Cherry od Dutch Passion ještě teď!

Info

Další balení

Popis semen

Popis feminizovaných semen Auto Forbidden Cherry je přejat od oficiálního výrobce Dutch Passion. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Auto Forbidden Cherry - autoflowering semena konopí Dutch Passion

Auto Forbidden Cherry je kompletně fialová, robustní a stabilní samonakvétací varieta, která je ideální outdoor strain nebo do skleníku, ale daří se jí dobře v nejrůznějších podmínkách.

• Tento indika dominantní strain má relativně krátkou dobu kvetení, kdy jsou zralé květy přibližně už 9 až 10 týdnů růstu.

Auto Forbidden Cherry je silně odolná samonakvétačka, která snese všemožné nepřízně osudu, a její nádherně vybarvené a kompaktní květy jsou pastvou pro oči.

Jedná se o velmi nenáročnou samonakvétací odrůdu, která má výrazné aroma.

Auto Forbidden Cherry má výrazně ovocný a zemitý terpenový profil. Ve vůni se objevují tóny citrusů, lesního ovoce, levandule a koření. Auto Forbidden Cherry je hybridní samonakvétací kříženec s nádherně fialovými palicemi. Díky krásným barvám vypadají květy exoticky a neotřele. Většinou se jedná o poměrně kompaktní palice s hybridní strukturou. Aroma dozrávajících rostlin je mimořádně silné a pronikavé. Pro milovníky původního Kushe není lepší volby!

Vůni lze popsat jako směs ovocných, zemitých a kořeněných tónů. Na konci kvetení vás štípne do nosu a můžete pocítit typicky výrazné aroma starých dobrých klasik. V terpenovém profilu se snoubí citrusy a levandule. Některé fenotypy mají o něco kořenitější nádech s tóny borovice a citrusů.

Odrůda Auto Forbidden Cherry je velmi stabilní a odolná. Jedná se o samonakvétací fialku, která má předpoklady ke skvělým výsledkům.
Auto Forbidden Cherry je stabilní samonakvétačka. Selektivní šlechtění probíhalo po řadu generací, aby bylo dosaženo co největší odolnosti a stability. Cílem bylo vytvořit oku lahodící fialovou samonakvétačku, které se zároveň bude skvěle dařit v nejrůznějších podmínkách, ať se bavíme o venku v otevřeném terénu, ve skleníku nebo v indooru.

Této šikovné dámě se zkrátka daří všude! Suché a slunečné kontinentální klima, vlhké přímořské podnebí nebo mírné klima s větším chladem v podhorských oblastech.

Jaké jsou konkrétní genetické rysy Auto Forbidden Cherry?

Tato odrůda je vhodná pro začátečníky - je velmi stabilní a silná. Kříženec Purple #1 a Auto Forbidden Fruit x Cherry Pie je skutečně všestrannou samonakvétací rostlinou.

Auto Forbidden Cherry je rychle kvetoucí fialová samonakvétací odrůda s kompaktní strukturou jak samotné rostliny, tak palic.

Auto Forbidden Cherry® je rychle kvetoucí samonakvétací odrůda s indika dominantními geny. Jedním z jejích nejkrásnějších rysů jsou jistě kompletně fialové květy – od mírně fialové/růžové až po velmi tmavě fialovou a v některých případech dokonce (dehtově) černou. Tyto odstíny můžete očekávat zejména v chladnějších podmínkách v době květu.

Ale nebojte se, tato nová automatická odrůda od Dutch Passion produkuje nádherně fialové palice i v indooru, protože to má zabudované přímo ve své jedinečné genetické výbavě.

Rostliny mají obvykle strukturu malého vánočního stromku s dominantní hlavní kolou a několika menšími postranními větvemi. Existuje několik fenotypů, z nichž některé mohou být i o něco robustnější.

Rostlina zvládne i severnější (nebo jižnější) a chladnější podnebí. 

Fialové tóny jsou v palicích obvykle patrné již na začátku kvetení, viditelné bývají kolem 2. týdne fáze květu. Otevřená struktura rostlin umožňuje květům dobré proudění vzduchu. To v konečném důsledku významně přispívá ke snížení rizika hniloby a plísně v palicích.

Auto Forbidden Cherry má průměrný životní cyklus přibližně 10 týdnů. Rostliny mají obvykle kompaktní podsaditou strukturu a dorůstají do průměrné výšky mezi 40 až 75 centimetry.

Genetika v Auto Forbidden Cherry zaručuje následující vlastnosti:

Kompaktní a rychle dozrávající samonakvétací varieta s dominancí indiky, robustní hlavní colou a řadou pěkně velkých postranních palic.
Auto Forbidden Cherry je středně výnosná a odolná samonakvétací odrůda, jejíž životní cyklus trvá pouhých 63 až 70 dní.

Detaily odrůdy Auto Forbidden Cherry - Dutch Passion

Genotyp: Indika dominantní hybrid

Genetika: Purple #1 x (Auto Forbidden Fruit x Cherry Pie)

Doba životního cyklu rostlin:  9-10 týdnů

Výnos: 25 - 100 g/rostlina

Výška - 40 - 75 cm

THC: 15%

 

Terpeny obsažené v rostlině konopí Auto Forbidden Cherry

pinenPinen - Pinen má svěží bylinné aroma. Může nabídnout řadu potencionálně terapeutických účinků a disponuje protizánětlivými vlastnostmi. Přispívá k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest.

limonenLimonen - Limonen je jeden z nejrozšířenějších terpenů. Díky citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při potížích s dýcháním. 

terpinolen Terpinolen - Aroma terpinolenu je zcela specifické a můžete v něm najít tóny šalvěje a rozmarýnu. Stejnou měrou je však terpinolen jemný a osvěžující. Jeho aroma a chuť by se daly popsat jako mix tónů borovice a bylin, doplněný o vůni cypřiše, přičemž chuť se blíží sladký pomerančům. 

Auto Forbidden Cherry - Dutch Passion obsah THC

Verze
feminizované
Umístění
venku, skleník
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Obsah THC
THC střední 10-15%
Genotyp
indika
Výška
malá do 1 m
Výnos
nízký výnos
Genetika
Purple
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Terpeny
limonen, pinen, terpinolen