Zkittlez Auto - samonakvétací semena konopí 10ks, Seedsman

1 359 Kč 1 213 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 54 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 54 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 54 Kč.


Seedsman

Do 2 týdnů u vás (do 14.05 u vás)

Samonakvétací odrůda Zkittlez Auto s velmi vysokým obsahem THC (až 24%). Připravena ke sklizni za 90 dní od vysazení. Tato odrůda nesmí chybět ve vaší autoflower sbírce! 

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Seedsman. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Zkittlez Auto - samonakvétací semena marihuany od seedbanky Seedsman

Zkittlez Auto je jedním z nejsladších automatických kmenů, které jsou k dispozici. Jedná se o kmen s dominancí sativy (60 %), který byl vyšlechtěn ze Zkittlez (Grape x Grape Apple) zkříženého se samcem Fruit Kush Auto, což je pozoruhodný ovocný kmen vyšlechtěný z Fruit Cheese Auto a Blueberry Auto.

Zkittlez Auto zůstává poměrně nízkou rostlinou, jejíž výška zřídkakdy přesahuje 120 cm, ať už se pěstuje kdekoli. Jedná se o vitální rostlinu, která je schopna metabolizovat vysoké množství živin! V indooru se důrazně doporučuje zajistit dobrou a účinnou uhlíkovou filtraci vzduchu, aby se neutralizovaly silné pachy. Životní cyklus tohoto kmene je přibližně 90 dní od zasetí do sklizně.

V indooru produkuje 400 až 500 g/m2, zatímco rostliny pěstované venku vyprodukují o něco více, a to 500 až 600 g/m2. Boční větvení je velmi dobré a doporučuje se používat podpěry/vazby, aby se zabránilo praskání a květy byly blízko zdroje světla.

Vůně tohoto kmene je sladká a ovocná s tóny cukrovinek a bobulí. Její vysoký obsah THC byl naměřen v rozmezí 21-24 % s méně než 1 % CBD.

Detaily odrůdy Zkittlez Auto

Genotyp: Sativa-dominantní

GenetikaZkittlez (Grape x Grape Apple) Auto x Auto Fruit (Auto Fruit Cheese x Auto Blueberry)

Doba sklizně: 90 dní od vyklíčení

Výnos: 400 - 500g/m2 indoor 

Výška: 80 - 120 cm

THC: 21 - 24 %

Terpeny obsažené v odrůdě Zkittlez Auto

myrcenMyrcen - Patří k nejběžnějším konopným terpenům a jeho vůně by se dala popsat jako zemitá s náznakem pižma a hřebíčku. V konopí najdeme myrcen zejména v květech rostliny. Je velmi silným antioxidantem a přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, vyskytující se v konopí, může se i ocimen pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

limonenLimonen - Limonen má svěží citrusové aroma, nachází se ve slupkách citrusů, především pomerančů, citronů a grapefruitů. Disponuje protizánětlivými účinky a je oblíbený v aromaterapii.

Zkittlez Auto - samonakvétací semena marihuany obsah THC

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Genetika
Zkittlez, Auto Blueberry
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
střední náročnost