Gulupa - feminizovaná semena 5 ks, Paradise Seeds

1 159 Kč 1 035 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 46 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 46 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 46 Kč.


Paradise Seeds

Na dotaz (do 08.05 u vás)

Gulupa je exotická indika pro znalce konopí. Je to výjimečný kalifornský hybrid a silná rostlina, která vykazuje velkou všestrannost a odolnost.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany Gulupa je přejat od oficiálního výrobce Paradise Seeds. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Gulupa od Paradise Seeds

Gulupa je kříženec Purple Kush x Gelato 33. Kush dodává rostlině živé barvy a také mátovou zemitost, která podtrhuje základní chuť. Ze strany Gelato přichází extra sladkost a citrusový nádech spolu s euforickým pocitem energie.

Tato rostlina vykazuje vlastnosti, které jsou spojovány s úlevou od bolesti. Uvolňuje, aniž by byla příliš těžká, a osloví také ty, kteří hledají kmen, který lze používat pro průběžnou úlevu během dne.

Vůně je intenzivním letním koktejlem citrusů a chutného ovoce s nádechem jahod a mučenky.

Detaily odrůdy konopí Original Amnesia

Genetika: Purple Kush x Gelato 33

Genotyp: 60% Indica / 40% Sativa

Květ: 8 - 9 týdnů

Sklizeň: Říjen

Obsah THC: až 24 %

Výnos indoor: až 500 g/m²

Výnos outdoor: až 700 g/m²

Terpeny obsažené v Gulupa

limonenLimonen - Limonen patří k nejrozšířenějším terpenům. Díky citrusovému aroma a protizánětlivým účinkům se používá jako podpůrná léčba při astmatických potížích. Je to velmi silný antioxidant s antivirovými účinky a schopností zmírňovat náhlé negativní projevy cukrovky. 

karyofylenKaryofylen - Velmi častý konopný terpen. Karyofylen má charakteristické kořeněné pepřové aroma s tóny dřevin. Disponuje protizánětlivými účinky a přispívá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

linaloolLinalool - Má uklidňující účinky, napomáhá při uvolňování svalového napětí a navrací harmonii a klid do celé nervové soustavy. Je protizánětlivý a dokáže působit jako antidepresivum. Přispívá k léčbě psychických problémů a migrén. 

eukalyptolEukalyptol - Jedná se o svěží terpen s povzbudivými účinky. Disponuje také analgetickými účinky a má protiplísňové a antibakteriální vlastnosti. 

                                               

Verze
feminizované
Umístění
venku
Obsah THC
THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Náročnost
střední náročnost
Terpeny
eukalyptol

Zákazníci také koupili