420 Punch - feminizovaná semena konopí 5ks, Sensi Seeds

668 Kč 596 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 26 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 26 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 26 Kč.


Sensi Seeds

Do 4 dnů u vás (do 07.05 u vás)

420 Punch Feminizovaná semena jsou pečlivě vybraným křížencem Do-Si-Dos a Purple Punch.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen 420 Punch je přejat od oficiálního výrobce Sensi Seeds. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

420 Punch - feminizovaná semena marihuany od Sensi Seeds

420 Punch Feminized je kmen s dominantní indikou. Dominance indica je pozoruhodná v kompaktní růstové struktuře rostliny. 

Výtěžky z tohoto kmene jsou průměrné v celkové hmotnosti. 420 Punch produkuje v interiéru 450 až 500 gramů na metr čtvereční. Venku jsou výnosy běžně uváděny v rozmezí 550+ gramů na rostlinu. Poupata 420 Punch se běžně tvoří do hustých nugetů nahoru a dolů po pevných větvích. Během posledních týdnů se poupata na rostlině začnou zbarvovat do fialova.

420 Punch Feminized projde několika terpenovými posuny během celého růstu. Ve vegetativních fázích zůstávají pachy nízké a připomínají rostoucí zelenou vegetaci. Jakmile začne kvetení, začnou vzduch vnitřních zahradních prostor naplňovat slabé vůně. V okolním vzduchu lze rozpoznat náznaky květinových, bylinných a dokonce i ovocných terpenů. Celkově zůstává vůně mírná a příjemná po celou dobu sklizně.

Detaily odrůdy konopí 420 Punch 

Genetika: Do-Si-Dos X Purple Punch

Genotyp: 60% indica / 40% sativa 

Doba květu: 65-70 dnů

Výnos indoor: 450-500 g/m2

Výnos outdoor: 550+ g/rostlina

Terpeny v odrůdě 420 Punch

ocimenOcimen - Ocimen má sladké květinové aroma a disponuje antimykotickými vlastnostmi. Díky nim přispívá k léčbě kožních problémů.

terpinolenTerpinolen - Terpinolen má silné bylinné aroma s květinovými a citrusovými tóny. Využívá se především v kosmetickém průmyslu a aromaterapii. Přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese a nadměrného stresu.

pinenPinen - Pinen má svěží bylinné aroma. Může nabídnout řadu potencionálně terapeutických účinků a disponuje protizánětlivými vlastnostmi. Přispívá k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest.

limonenLimonen - Limonen má výrazné citrusové aroma a je velmi oblíbený v aromaterapii. Má dobré protizánětlivé účinky a je to silný antioxidant. Díky svým schopnostem přispívá k léčbě dýchacích obtíží, diabetes a oslabené imunity.

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
střední výnos
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost

Zákazníci také koupili