Paradise Seeds x Compound Genetics High Society - feminizovaná semena 5 ks

2 172 Kč 1 939 Kč bez DPH

Rating: 9.0/10 (1 hlas)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 86 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 86 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 86 Kč.


Paradise Seeds

Na dotaz (do 08.05 u vás) Doprava zdarma

Jet Fuel Gelato a Biscotti tvoří tento kříženec, který se ukázal jako velmi variabilní a různorodý ve struktuře rostlin, terpenech, barvě a vhodnosti prostředí pro pěstování.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany High Society je přejat od oficiálního výrobce Paradise Seeds. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Paradise Seeds x Compound Genetics High Society

Šťastný lovec fenotypů může najít velmi jedinečný profil vůně pocházející z rodičovské odrůdy Biscotti, který obsahuje pečivo, ořechy, francouzské toasty a skořici, zatímco ostatní fenotypy se přikloní k JFG, která je více založená na gelatu.

Roztažnost je velmi variabilní, od téměř nulové až po 2x a více. To je výhodné pro pěstování v interiéru nebo ve skleníku.

Detaily odrůdy konopí High Society

Genetika: Jet Fuel Gelato x Biscotti

Genotyp: 50% Indica / 50% Sativa

Květ: 9 týdnů

Pěstování: Indoor, skleník

Terpeny obsažené v High Society

karyofylenKaryofylen - Velmi častý konopný terpen. Karyofylen má charakteristické kořeněné pepřové aroma s tóny dřevin. Disponuje protizánětlivými účinky a přispívá k léčbě zánětů dýchacích cest a bolesti.

Humulen - Má výrazné zemité aroma s tóny koření. Pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky bývá využíván při inhalaci horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti ocení také lidé trpící častými záněty dutin, průdušek či nosohltanu.

Pinen - Pinen má svěží bylinné aroma. Může nabídnout řadu potencionálně terapeutických účinků a disponuje protizánětlivými vlastnostmi. Přispívá k léčbě astmatu a infekce dýchacích cest.

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Typ kvetení
fotoperioda
Terpeny
humulen, karyofylen, pinen