Lowryder Auto - standardizovaná semena 5 ks, Doctor's Choice

1 452 Kč 1 296 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 58 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 58 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 58 Kč.


Doctor's Choice

Na dotaz (do 07.05 u vás)

Lowryder #2 je nástupcem vlajkové lodi Joint Doctorů Lowryder. Kmen byl obohacen o vynikající genetiku Santa Maria, odrůdu známou pro hojnou produkci pryskyřice, exotickou chuť a prudce stoupající opojení, jedná se o hybrid Indica/Sativa původem z Brazílie.

Info

Popis semen

Popis semen marihuany Lowryder je přejat od oficiálního výrobce Doctor's Choice. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

Lowryder - standardizovaná semena Doctor's Choice

Tato stabilní a kompaktní odrůda se dobře pěstuje v interiéru i exteriéru. Jednou z nejsilnějších stránek odrůdy Lowryder je její vitalita - jedná se o opravdu snadno pěstovatelnou odrůdu, která se vyrovná s jakýmikoliv drsnými pěstitelskými podmínkami.

Lowryder má širokou škálu chutí, které se pohybují od hořkosladkých kořeněných tónů až po borovicové a květinové. Účinek je vyvážen lehkou převahou tělního kamene Indica, který vám poskytne mírný uklidňující pocit.

V roce 2010 byl Lowryder #2 zařazen do TOP-10 kanadských strainů časopisu High Times.

Detaily odrůdy Lowryder

GenetikaSanta Maria x Lowryder

GenotypIndica / Sativa / Ruderalis

Výška: indoor (30 – 60 cm) / outdoor (30 – 60 cm) / skleník

Výnos indoor25-60 g/rostlina

Výnos outdoor25-60 g/rostlina

Sklizeň: 9 týdnů od vyklíčení

THC: střední

Terpeny obsažené v Lowryder

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

PinenPinen: Jeden z nejběžnějších terpenů se svěžím aroma rozmarýnu, bazalky a jehličí je typický právě pro jehličnany. Má významné protizánětlivé účinky a dokáže bojovat se zárodky infekce, proto je v rámci aromaterapie vhodný například pro lidi trpící astmatem.

KaryofylenKaryofylen: Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale také při tlumení bolesti.

HumulenHumulen: Konopný Terpen s výraznou zemitou, kořeněnou vůní se štiplavým dozvukem najdeme například v zázvoru, hřebíčku nebo koriandru, ale i ve chmelu. Antibakteriální a protizánětlivé účinky jej předurčují k inhalaci při doplňkové terapii potíží horních a dolních cest dýchacích.

terpinolenTerpinolen - Terpinolen nalezneme hlavně v rozmarýnu a šalvěji, díky kterým má výrazné bylinno-květinové aroma doplněné o tóny borovice. Díky jeho svěží a příjemné vůni se ve velké míře využívá v kosmetickém průmyslu. Přidává se do mýdel, sprchových gelů a parfémů. Také je velmi účinným repelentem, neboť právě jeho bylinné aroma odpuzuje hmyz. V aromaterapii přispívá k léčbě nespavosti, poruch spánku, úzkosti, deprese a nadměrného stresu.

                                                      

                                                       

Verze
regulérní
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Obsah THC
THC střední 10-15%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
sativa, indika
Výška
malá do 1 m
Typ kvetení
samonakvétací
Náročnost
malá náročnost
Kategorie
Konopí
Terpeny
humulen, karyofylen, pinen, terpinolen, ocimen
Účinek
Zklidňující, Relaxační
Vůně
Kořeněná, Květinová

Zákazníci také koupili