DC Kush - feminizovaná semena 3 ks, Doctor's Choice

547 Kč 488 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 21 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 21 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 21 Kč.


Doctor's Choice

Na dotaz (do 07.05 u vás)

Afgani je proslulá svou silou, a proto šlechtitelé Doctor's Choice zkřížili nejlepší vybrané odrůdy Afgani a slavnou kalifornskou O.G. Kush. 

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany DC Kush je přejat od oficiálního výrobce Doctor's Choice. Při současných platných zákonech ČR může být pěstováno s povolením a za předpokladů správné pěstitelské praxe.

DC Kush - feminizovaná semena Doctor's Choice

DC Kush roste jako typická rostlina rodu Indica - je kompaktní a bujná, má sytě zelené listy a perfektní poměr kalichu k listům.

Vhodná pro pěstování v interiéru i exteriéru. V interiéru potřebuje rostlina 8-9 týdnů kvetení, což poskytuje výnos až 300-400 gr/m2. 

Venkovní období kvetení končí koncem září/začátkem října a je připraveno poskytnout stabilní výnos 300 - 400 g na rostlinu. Průměrná výška je 1 - 2 m.

Silný účinek DC Kush je spíše fyzický, dodává tělu silné, dlouhotrvající uvolnění, účinek je přirovnáván k uklidňujícím prostředkům.

DC Kush je vhodný pro terapeutické použití, pokud se potýkáte s bolestí, nespavostí nebo máte problémy s chutí k jídlu.

Detaily odrůdy DC Kush 

GenetikaO.G. Kush x Afghani

Genotyp: převážně Indika

Výška: indoor (100 cm) / outdoor (100 - 200 cm) / skleník

Výnos indoor: 400-600 g/m² 

Výnos outdoor300 – 400 g/rostlina

Sklizeň: 8 - 9 týdnů od vyklíčení

THC: extrémní nad 25% 

Terpeny obsažené v DC Kush

KaryofylenKaryofylen: Pochází ze světa koření, bylin a zeleniny. Charakterizuje pepřové aroma s dřevitými tóny. Vedle protizánětlivých účinků typických pro další terpeny má i analgetický efekt, proto je nápomocný nejen při léčbě zánětlivých onemocnění, ale také při tlumení bolesti.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

linaloolLinalool - Má uklidňující účinky, napomáhá při uvolňování svalového napětí a navrací harmonii a klid do celé nervové soustavy. Je protizánětlivý a dokáže působit jako antidepresivum. Přispívá k léčbě psychických problémů a migrén. 

humulenHumulen - Má výrazné zemité aroma s tóny koření. Pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky bývá využíván při inhalaci horních i dolních cest dýchacích. Jeho schopnosti ocení také lidé trpící častými záněty dutin, průdušek či nosohltanu.

                                                   

Verze
feminizované
Umístění
skleník, uvnitř, venku
Pomáhá při
bolest, nespavost, ztráta chuti
Obsah THC
THC extrémní nad 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výška
velká nad 1,5m
Typ kvetení
fotoperioda
Kategorie
Konopí
Terpeny
humulen, linalool, karyofylen
Vůně
Květinová

Zákazníci také koupili