Snow Panda Fast Version - feminizovaná semínka 5ks Atlas Seed

1 919 Kč 1 713 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 76 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 76 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 76 Kč.


Atlas Seed

Do 2 týdnů u vás (do 03.05 u vás) Doprava zdarma

Snow Panda FAST Feminised je 70% hybridní kmen Indica, který byl vytvořen křížením Oreoz a Cotton Candy Auto.

Info

Popis semen

Popis feminizovaných semen marihuany Fog Dog Auto je přejat od oficiálního výrobce Atlas Seed. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

Snow Panda feminizovaná Fast verze od Atlas Seeds 

Snow Panda FAST Feminised je převážně Indica hybridní kmen (70 % Indica), jenž vznikl spojením genetik Oreoz a Cotton Candy Auto. Tato odrůda vyniká nejen vysokou odolností vůči plísním, ale také rychlým dokončením, což ji činí ideální volbou pro pěstitele v oblastech s krátkým vegetačním obdobím a zrážkami na podzim.

Snow Panda FAST se pyšní chuťovým profilem, který mísí čokoládové a oříškové tóny s nádechem nafty. Tyto charakteristiky se odrážejí i v kouři. Rostlina produkuje bohaté sklizně, a její květy jsou kompaktní, husté a pokryté vrstvou trichomů. Výrazný obsah THC dosahuje až 28 %, což ji činí silným kandidátem pro milovníky vysoké účinnosti.

Detaily odrůdy konopí Snow Panda

Genetika: Oreoz x cotton candy auto

Genotyp: 30% sativa / 70% indica

Obsah THC: 20 - 28%

Výnos outdoor: 450-750 g/rostlina

Výnos indoor: 450-600 g/m2

Výška: 100-200cm

Terpeny obsažené v Snow Panda

humulenHumulen - Humulen má zemité štiplavé aroma s tóny koření. Vyskytuje se zejména ve chmelu a disponuje antibakteriálními a protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě alergií, astmatu, zánětů dutin, nosohltanu, průdušek a průdušnice.

myrcenMyrcen - Myrcen má silné bylinné aroma s tóny koření. Je sám o sobě velmi silným antioxidantem a disponuje protizánětlivými účinky. Přispívá k léčbě mrtvice, osteoartritidy, revmatismu a zánětlivých onemocnění.

ocimenOcimen - Vůně a chuť ocimenu jsou podmanivé, dosti sladké s jemnými květinovými podtóny. Jako i další terpeny, i ocimen se může pochlubit protizánětlivou schopností. Disponuje ale také antimykotickým (protiplísňovým) efektem, a proto se hojně využíván při léčbě infekcí.

Verze
feminizované
Umístění
uvnitř, venku
Obsah THC
THC extrémní nad 25%, THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
krátká do 8 týdnů
Genotyp
indika, sativa
Výška
střední 1 - 1,5m
Výnos
vysoký výnos
Náročnost
malá náročnost
Kategorie
Konopí
Terpeny
myrcen, humulen, ocimen

Zákazníci také koupili