White Widow fast version - feminizovaná semena konopí 5ks, Seedsman

1 008 Kč 900 Kč bez DPH

Rating: 0/10 (0 hlasů)

Zakoupením tohoto produktu získáte až 40 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 40 points , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 40 Kč.


Seedsman

Do 2 týdnů u vás (do 07.05 u vás)

Fast verze odrůdy White Widow s nádhernými lesknoucími trichomy.

Info

Popis semen

Popis semen je přejat od oficiálního výrobce Seedsman. Při současných platných zákonech ČR má toto zboží omezené užití a slouží výhradně pro sběratelské účely. (více)

White Widow fast - feminizovaná semena marihuany od Seedsman 

Tato rychlá White Widow, vycházející z křížení indiánských a brazilských rodičů, si stále zachovává svá charakteristická bílá poupata. Pro ty, kdo si neumí počkat, jsme zkrátili dobu květu o celý týden. Můžete si stále užívat bohaté poupata, zahalená v trichomech, která září spolu s jejím sladkým vzhledem a chutí. Jen teď se to děje mnohem rychleji.

Detaily odrůdy White Widow

Genotyp: 50% indika / 50% sativa

Genetika: Brazilian X South Indian 

Doba květu: 6-8 týdnů

Výnos indoor: 350-450 g/m2

Výnos outdoor: 450-750 g/rostlina

Výška: 100-200 cm

THC: 16-24 %

Terpeny obsažené v White Widow

 OciménOcimen - Svou příjemnou nasládlou vůní s květinovým akcentem je přímo předurčen k výrobě parfémů. Najdeme ho v bylinkách, zejména v bazalce. Díky svým antimykotickým účinkům je užitečný při léčbě kožních problémů.

MyrcénMyrcen - Patří k nejběžnějším terpenům, které můžeme v rostlinách konopí najít. Jeho silné bylinné aroma s decentním akcentem koření ozvláštňuje nádech pižma. Najdeme ho v citrónové trávě, tymiánu či bobkovém listu a chmelu. V konopí se koncentruje zejména v květech. Přispívá k léčbě řady zánětlivých onemocnění, jako je osteoartritida či revmatismus.

LimonénLimonen - Charakterizuje jej zejména typické aroma citrusového ovoce, ve kterém se běžně nachází, je silným antioxidantem s protizánětlivými a protivirovými účinky. V aromaterapii se používá při doprovodné léčbě onemocnění dýchacích cest.

Verze
feminizované
Umístění
venku, uvnitř, skleník
Obsah THC
THC vysoký 15-20%, THC velmi vysoký 20% - 25%
Délka květu
střední 8-10 týdnů
Genotyp
fifty-fifty
Výška
střední 1 - 1,5m
Typ kvetení
fotoperioda
Náročnost
střední náročnost

Zákazníci také koupili